Градски находки

5 места за вкусна лимонада в София

Вижте къде можете да се насладите на свежата напитка

Ако лятото имаше вкус, вероятно щеше да е на лимони и газирана вода с малко подсладител. Лимонадата била популярна още в Египет, а днес я обичаме толкова много, че дори Бионсе кръсти свой албум на нея! Вижте 5 места в София, където свежата напитка се сервира по страхотен начин.

Bоho

Шарени, сладки и разхлаждащи, лимонадите на Boho идват с различни вкусове. Най-популярните са тези с ягода и бъз. Препоръчваме ги горещо, както с вкусни палачинки с банан и нутела, така и с свеж брънч. 

Вижте още...


One More Bar 

Брънч с лимонада е като малката черна рокля – никога не можете да сгрешите с тях. One More Bar си е спечелил реноме на едно от местата с най-добрите лимонади и има защо.  

Традицията повелява: неделя е време за One More Brunch / 28.06. Ела и опитай новите предложения, които сме ти приготвили заедно с Lavanda Restaurant.

Posted by One More Bar on Friday, June 26, 2020

 

Вижте още...


Cakelab

“Лабораторията“ за вкусотии предлага класическата свежа лимонада, и то в комбинация с разкошни торти, кексчета и френски кроасани. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от CakeLab (@cakelabbg) на

 

Вижте още...


Виенски салон "Лагуна"

Ако искате да опитате домашна плодова лимонада, която ще ви върне в детството, предложенията на "Лагуна" са точно за вас. Освен традиционните оранжада и цинтронада ще откриете и с вкус на диня и ябълка.

 

Вижте още...


Happy

Лимонадите в ресторантите на Happy са на такава почит, че дори си имат отделно меню. От него можете да си изберете кани с вкус на манго, малина, бъз, лайм.

 

5 места в София, на които да скъсаш с гаджето