Градски находки

5 романтични места в София

Дори, ако "Свети Валентин" е преминал без голямо вълнение, то тези пет места са тук, за да направят уикенда още по-специален и романтичен.

5 романтични места в София

Снимка: Freepik

След дългата работна седмица, няма по-добър начин да се заредите отново така, както с вкусна храна и приятна атмосфера в едно от най-романтичните места в София. Така че, ако не сте успели да намерите своето местенце, на което да отпразнувате с любимия "Свети Валентин" -  ден, който изпъква в календара, уикендът е идеалният момент да се насладите на някои от градските бижута на София. Ето и пет места, които избрахме за вас:

Boho, ул. Оборище 63

Тук времето се забравя, а любовта се превръща в изкуство. На улица "Оборище 63" се крие тайнственото място, където всяка поднесена храна е израз на чувствата. Стъпете в Boho и се потопете в свят на удоволствие, където вкусът се слива с емоцията, а всяка хапка е приказка за самата любов.

 

 

Cookó Kitchen, ул. Иван Денкоглу 40

Поглезете сетивата си с балансираната и вкусна храна в Cookó Kitchen. Насладете се на изисканата атмосфера и изкушителните вкусове, които ще превърнат вашата съботна вечер в незабравимо преживяване.

 

 

Villa Bellucci, ул. Цар Шишман 12

Отпразнувайте любовта и романтиката в един от най-елегантните ресторанти в града - Villa Bellucci. Нека топлите светлини и уютната обстановка ви поглезят, докато се наслаждавате на изисканата кухня и богатите аромати.

 

 

Jazu, бул. „Никола Й. Вапцаров“ 55

Изживейте автентичния японски вкус в единствения ресторант в България, спечелил международна награда в Лондон за дизайн. Тук се срещат изтънчеността на изкуството и изкушението на вкуса в хармония, която няма да остане незабелязана.

 

 

Unica, бул. „Цар Освободител“ 8А

Италиански ресторант в сърцето на София, където се сливат вкусовете на две култури в едно уникално гастро приключение. Вкусете българските продукти и подправки, които правят всяко ястие по-специално, а уютната обстановка ще ви преведе пряко в сърцето на Италия.

 

 

Дори, ако "Свети Валентин" е преминал без голямо вълнение, то тези пет места са тук, за да направят уикенда още по-специален и романтичен.