Градски находки

"Ефектът Кейт" - 17 стайлинга от карибската обиколка на Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж е избрала различни дизайни в ярки цветове в унисон с карибската култура

"Ефектът Кейт" - 17 стайлинга от карибската обиколка на Кейт Мидълтън

Обиците са на Maya и са от злато
Снимка: Chris Jackson/Getty Images
 

Не за първи път наблюдаваме безупречния стил на херцогинята на Кеймбридж, а сега тя показа 17 различни визии – в различни цветове, стилове и дизайн, които подчертават отличната й форма.

През изминалата седмица Кейт Мидълтън и принц Уилям направиха обиколка в Централна Америка и Карибите. 8-дневната визита включваше спирки от страните от Британската общност - Белиз, Ямайка и Бахамите.

Модните специалисти на Vanity Fair смятат, че изборът на стайлинг на Кейт Мидълтън е в унисон с ярките цветове на знамената на посетените страни, както и с карибската култура. Херцогинята носеше някои от любимите си марки - от нейните класически бели маратонки Superga до панталони Александър МакКуийн и блестяща рокля на Vampire's Wife. Изящната брюнетка смеси вдъхновение и с островната визия и винтидж акценти.

„Ефектът Кейт“ – е явлението, при което дрехи с дизайна, избран от Кейт Мидълтън, веднага стават хит в търговските вериги. И сега не беше изключение.

В Белиз Кейт Мидълтън носи рокля Self Portrait за $510 в цвят мента с дължина под коляното. Обиците, които направиха впечатление са от злато и са на марката „Мая“ с дизайн – стил едра дантела, а жълтата копринена рокля с рипс на талията е на  Alessandra Rich и струва  $2 350.