Градски находки

Коледно настроение в „Шкаф А“

Изключително много харесвам името на този прекрасен магазин, защото ми напомня за старите скринове и шкафове в къщата на моята баба, които винаги са ме карали да се вълнувам, защото знам, че там ще открия множество съкровища.

Коледно настроение в „Шкаф А“

 Студио „Шкафа А“ е един от най-хубавите магазини, които можете да посетите в София. Посветен изцяло на романтичния и извънградски стил, характерен за типичната италианска или френска провинция, той предлага огромно разнообразие от аксесоари за дома. 

Винаги когато вляза в „Шкаф А“ започвам да се чувствам изключително удобно и уютно, сякаш съм си вкъщи. Всичко тук е подбрано с изключителна любов и отношение към детайла, без да губи своята индивидуалност и усещане за цялост. Не познавам хората, които са го създали, но се радвам, че откривам още едно място, в което мога да видя себе си и всички неща, които харесвам и ме карат да забравя за забързаното и сиво ежедневие, което постоянно ме съпътства. Няма да скрия, че изключително много харесвам името на този прекрасен магазин, защото ми напомня за старите скринове и шкафове в къщата на моята баба, които винаги са ме карали да се вълнувам, защото знам, че там ще открия множество съкровища. 

В момента „Шкаф А“ е посветен на настроението и коледните празници, напълно в унисон с коледния дух, обзел всички наоколо. В него ще откриете всякакви интересни идеи и подаръци за вас и вашите близки. Лично аз съм страстен почитател на коледния текстил и тематични сервизи за хранене. Въпреки че не бих отказала и някое дребно детайлче като например приятен аромат за дома, солнички, коледно еленче или платнени коледни салфетки.   

"Шкаф А" е на бул. "Ген. Скобелев" 59.