Градски находки

Малък магазин за подаръци с прекрасни възможности

Много ми се иска повече хора да знаят за това магазинче, защото то напълно го заслужава. Тук всичко е подбрано изключително внимателно и с отношение към детайла.

Малък магазин за подаръци с прекрасни възможности

Познавам този магазин много от отдавна, сигурно повече от две години. Не знаех как се казва  и с изненада открих, че името му е „Малък магазин за подаръци“. Изключително много ми хареса непретенциозността и искреността на неговите създатели, когато са го кръщавали.

Името отговаря на действителността, но не загатва за възможностите на това вълшебно място, пълно с прекрасни подаръци. Много ми се иска повече хора да знаят за това магазинче, защото то напълно го заслужава. Тук всичко е подбрано изключително внимателно и с отношение към детайла. Повечето идеи за подаръци са вносни, като основно се набляга на френските, немските и белгийските аксесоари за дома, текстил и коледна украса. Освен това можете да откриете и много интересни авторски бижута, както и керамични и стъклени изделия.[[more]]Tова не е огромен, а малък магазин, което подсказва, че тук всичко е в малки количества и човек трябва да е наясно кога той се зарежда. Така няма да изпуснете възможността да се сдобиете с нещо наистина красиво. Точно по този начин аз си купих много хубави покривки за маса, на изключително приемливи цени.

В момента има няколко много добри коледни идеи за украса, които страшно ми харесаха и вероятно ще бъдат в моя празничен списък.

В случай, че още се колебаете какво да подарите на близките си или просто имате нужда от вдъхновение, това е мястото: с малка площ и много прекрасни идеи.

Адрес: ул. "Цар Иван Асен II" 13