Градски находки

Muse Shop – цветни и различни, както винаги

Освен характерните за тях цветни рокли и туники с принтове, Вяра и Райна ни предлагат удобството на обемните жилетки и красивите наметки.

Неведнъж сме писали за Muse Shop, които много обичаме и с радост следваме в реалния и виртуалния свят. Цветни, различни и много любопитни, в този бутик знаят какво търси и харесва всяко момиче, което обича да експериментира и има отношение към авторската мода.

Тази есен Muse Shop отново има какво да ни предложи и с какво да ни изненада. Освен характерните за тях цветни рокли и туники с принтове, Вяра и Райна ни предлагат удобството на обемните жилетки и красивите наметки.[[more]]Най-хубавото е, че Muse Shop предоставя възможност за изява на много млади и интересни автори на дрехи, аксесоари и бижута, като по този начин ни позволява да се докоснем лично до работата им.

Повечето от моделите, които предлагат този сезон, са от естествени материи и подхождат на момичетата с вкус към романтиката и градския шик. Райетата, каретата, цветята, щампите, обемните рокли и поли са характерни за Muse Shop. С нетърпение очакваме да ги видим на организирания от нас Mish Mash Fest – The Halloween Edition, който ще се проведе на 31 октомври в Съюза на архитектите в България на ул. „Кракра“ 11.

Очакваме ви!