Градски находки

Невероятните творения на Дани от Dashick

Впечатлиха ме нейните ръчно изработени Албуми за спомени, които ми приличат на малки тайници, в които удобно можеш да приютиш и запазиш най-важните моменти от своя живот.

Невероятните творения на Дани от Dashick

Съвсем наскоро имах възможността да се запозная с Дани от Dashick на Коледния базар в Sofia Live Club. Впечатлиха ме нейните ръчно направени Албуми за спомени, които ми приличат на малки тайници, в които удобно можеш да приютиш и запазиш най-важните моменти от своя живот. Невероятно изработени, пълни с малки и удобни джобчета, картички и много детайли, които създават настроение и те карат да забравиш за света, който ни заобикаля. Най-хубавото е, че можеш сам да избереш темата на своя албум и Дани ще се погрижи той да стане реалност. Винаги съм харесвала хората, които могат да творят и да дават живот на идеите си със собствените си ръце. Точно затова мисля, че Дани заслужава повече хора да знаят за нея и да намерят в нейно лице човек, способен да създава невероятни, тематични спомени и подаръци.

В малкия свят на Дани можете да откриете много други идеи, които да ви помогнат да изберете най-личния подарък на хората, които обичате и искате да зарадвате.

[[gallery]]