Градски находки

Палачинки от "Хармоника" - какво по-хубаво?

Палачинките се правят на плоча като тези на морето, но са по-дебели, по-вкусни и по-качествени като съдържание.

Не познавам човек, който да не обича палачинки, освен разбира се, моето дете, което така или иначе не обича нищо. Но ние, обикновените любители на палачинки, нямаше как да не приветстваме новото вкусно местенце в София (всъщност, те са две) за бързо и качествено хапване на тази обичана закуска. [[more]]"Палачинки от Хармоника" е една логична стъпка напред за българската компания за качествени био храни, зад която стоят Маги Малеева, нейният съпруг Любо и техният приятел Методи. Палачинките се правят на плоча като тези на морето, но са по-дебели, по-вкусни и по-качествени като съдържание.

Всеки знае, че хубави палачинки стават от хубави яйца и хубаво мляко, а в "Хармоника" разполагат и с двете. Пълнежите са сладки - мед и орехи, шипков мармалад, шоколад, и солени - сирене, кашкавал и разни вкусни добавки като песто, маслинена паста, карамелизиран лук и прочие такива.

И двете местенца - едното на Сан Стефано, под телевизията, другото - на Гурко - са светли, уютни и примамливи с вкусните си ухания. В тях се предлагат и всички продукти от асортимента на "Хармоника" и е трудно да си тръгне човек с празни ръце.

"Палачинки от Хармоника" се намират на ул. "Сан Стефано" 35 и на ул. "Гурко" 27.