Градски находки

Топ 5 rooftop ресторанти в София

Предлагаме ви да разгледате 7-те най-добри барове и ресторанти в София с панорамна гледка към града.

Топ 5 rooftop ресторанти в София

Предлагаме ви да разгледате 5-те най-добри барове и ресторанти в София с панорамна гледка към града. Те са изключително подходящи за специални поводи. Ако търсите панорамен ресторант в столицата, този списък ще ви ориентира за най-добрите места!

Ozone Skybar & Lounge, разположен на 29-тия етаж на Grand Hotel Millennium Sofia, предлага модерно изживяване с изключителна гледка над града и към залеза. Менюто е впечатляващо, предлага голямо разнообразие от хапки и напитки. От авторски коктейли и изискани напитки до богат избор от суши, опции за споделяне и ястия. А гледките са единствени по рода си в София!

 

 


Sense Rooftop Bar e модерен бар, просторна тераса, музика на живо. Релаксираща атмосфера, уникална просторна тераса и безкрайно усещане за небе и звезди, съчетано с първокласни коктейли и селекция от вина – идеалното място за една запомняща се среща, перфектен завършек на напрегнатия работен ден или весели срещи с приятели.

 


Панорамният ресторант „La terrazza di Serdica“ е част от хотел „Арена ди Сердика“, разположен в идеалния център на София. Той съчетава изискана кухня с уюта и спокойствието и ги превръща в чудесен избор за вечеря с любим човек или важен чуждестранен гост.


The Corner Piano Bar & Dinner се намира в на последния етаж в модерна сграда в престижния квартал Лозенец. Разкошната панорамна гледка към центъра на града прави заведението изключително посещаемо за лек обяд, обилна вечеря или луд нощен купон.


От ресторанта „При Орлите“ се виждат най-емблематичните за София сгради, а ако сте любители на виното, ще можете да избирате между 100 вида от 30 от най-добрите български изби. Всичко в менюто е авторско, обърнете внимание най-вече на крем супата от кестени!

 

8 любими заведения в Лозенец този сезон