Изкуство

10 любопитни факта за филма „НЕ!“

Това лято кинозабавлението има ново име – „НЕ!“.

10 любопитни факта за филма „НЕ!“

Първоначално Джордан Пийл обмисля заглавието на филма да бъде “Little Green Men”, вдъхновен от изображенията на хора на американските доларови банкноти, жаждата на хората за пари и слава и вечния интерес. Впоследствие решава, че краткото „НЕ!“, което може да бъде произнесено по безброй начини и да означава много неща, е идеалното заглавие за филма.

 

Това лято кинозабавлението има ново име – „НЕ!“.

Награденият с „Оскар“ режисьор и сценарист Джордан Пийл отново преобръща представите ни за жанра, отвеждайки ни на пленяващо въображението, мистериозно киноприключение, различно от всичко, което сме виждали досега на големия екран.

Филмът ни отвежда до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на странно и смразяващо откритие. Какво е то и каква е истината за страховитата мистерия, която ще се разкрие, ще разберем само в кината.

Освен интригуваща история „НЕ!“ ще предложи на зрителите в киносалона и впечатляваща визия. В галерията ни по-горе може да откриеш 10 любопитни факта за актьорите, сюжета и тайните детайли около лентата. 

 

Как режисьорите подчиняват нашия мозък