Изкуство

5 от най-добрите комедии с Уил Феръл

Той е един от най-забавните актьори в съвременната киноиндустрия

5 от най-добрите комедии с Уил Феръл

Снимка: Paramount Pictures 

Уил Феръл е един от най-забавните актьори в съвременната киноиндустрия. Той е роден на днешния ден през 1967 г. и по образование е спортен журналист, но е отдаден изцяло на актьорското си призвание. Ето и 5 негови комедии, с които смехът е гарантиран.

"Новинарят" (2004)

Уил Феръл играе водещ на новините, който отказва да приеме, че на екрана до него може да застане жена. Отношението му към жените е сексистко и неуважително, а в нюзрума той се отнася с колежките си като личности втора категория. Възгледите му се променят обаче, когато е принуден да води новините в компанията на смела и дръзка журналистка, изиграна от Кристина Апългейт.

Вижте още... 


"Доведени братя" (2008)

В главните роли са Уил Феръл и Джон С. Райли – 40-годишни мъже, които все още живеят с родителите си. Когато майката на Бренан (Уил Феръл ) и бащата на Дейл (Джон С. Райли) се събират под един покрив, двамата инфантилни мъже се оказват доведени братя, които отказват да делят и играчките, и родителите си.

Вижте още... 


"Кампанията" (2012)

Филмът сблъсква двама дръзки политици от щата Южна Каролина, които се борят за президентската позиция. За да спечелят номинацията на партията си обаче, двамата се изправят в абсурден политически двубой, който се превръща в риалити шоу цялата страна. Уил Феръл си партнира с друга комедийна звезда – Зак Галифанакис.

Вижте още... 


"Пандиз експерт" (2015)

Феръл влиза в ролята на наивен милионер, който е натопен от колеги в компанията си за измама и осъден на 10 години затвор. Той получава 30 дни да се подготви за присъдата си, в които наема бивш затворник (изигран от Кевин Харт), за да го подготви за живота в затвора и да му разкрие трикове, с които да оцелее. По-късно се оказва, че персонажът на Харт никога не е бил в затвора…

Вижте още... 


"Баща в излишък" (2015)

Уил Феръл и Марк Уолбърг се изправят един срещу друг в битка за детската любов. Брад (Уил Феръл) винаги е мечтал да има перфектното семейство и е решен да бъде най-добрият пастрок за децата на съпругата си. Изневиделица се появява биологичният баща на децата – Дъсти (Марк Уолбърг), който иска се върне в семейството и разбива плановете на Брад.

 

5 незабравими комедии с Кевин Харт