Изкуство

5 премиерни филма в HBO GO

Да си припомним наистина чудесни ленти

Каква е разликата между феновете на киното и традиционните зрители? Феновете обичат да гледат едни и същи филми по няколко пъти. Ето защо толкова много ценя стрийминг платформите. Защото ми припомнят наистина чудесни заглавия, които са "добре забравени" във времето и преоткриването им винаги ми носи радост. Такъв е случаят и с тази колекция – всички ленти са наистина чудесни, без да са непременно нови, въпреки че в HBO GO се появяват за първи път. А ако сте ги пропуснали, можете да наваксате. 

"25-ият час"

След точно 24 часа Монти Броган (Едуард Нортън) ще влезе в затвора за седем дълги години. Някога той е бил кралят на Манхатън, но сега ще трябва да каже сбогом на пълния с партита и удоволствия живот, с който е свикнал. Времето му на свобода изтича, но той ще се опита да изкупи поне част от греховете си в последния възможен момент.

И още ... 


"Младите възрастни"

Някога Мейвис Гери (Чарлийз Терон) е била най-голямата красавица на своя випуск, а сега е успешна авторка на романи за тийнейджъри, която се съвзема след тежък развод. Докато се опитва да се върне към славните и безгрижни дни на детството, тя решава да стегне куфарите, да замине за родното си градче в Минесота и да се опита да спечели отново любовта на гаджето си от гимназията (Патрик Уилсън). Завръщането у дома обаче крие много повече проблеми и предизвикателства, отколкото тя предполага. 

И още ... 


"Замръзналото кралство 2"

Какви неразкрити тайни за миналото очакват смелата анимационна кралица Елза непознатите омагьосани гори и мрачни морета отвъд Арендел? Отговорите я зоват, но освен това заплашват кралството ѝ. Предстои ѝ опасно, но невероятно приключение в компанията на Ана, Кристоф, Олаф и Свен. В "Замръзналото кралство" Елза се страхуваше, че е прекалено силна за този свят, но дали в продължението на вълнуващата история на двете сестри силите ще ѝ стигнат?

И още ... 


"Стендъп любов"

Травис е интровертен млад мъж, който работи като момче за всичко по поддръжката на жилищна сграда в един от най-лошите райони на Сидни. Един ден след спречкване с местни хулигани, той е уволнен и отива да удави мъката си в един пъб, където попада на вечер на стендъп комедианти. Травис използва саркастичното си чувство за хумор, за да защити от обидите на невъзпитан посетител срамежливата Съни, която прави всичко възможно, за да спечели публиката. Дали тази случка няма да се окаже началото на една по-интересна глава от живота му? 

И още ... 


"Бъди до мен"

В едно малко градче в щата Орегон 12-годишният Горди, който си мечтае да стане писател, ще се гмурне с главата напред в започнало съвсем невинно приключение и то ще промени живота му завинаги. Той и приятелите му се отправят по следите на труп, който според слуховете е скрит в близката гора. Филмът е по новелата на Стивън Кинг "Тялото", което е още една гаранция, че ни очаква жестоко, но вълнуващо приключение. 

 

5 незабравими роли на Том Ханк