Изкуство

8 сериала, които ще гледаме през октомври

Златна есен по Netflix

8 сериала, които ще гледаме през октомври

PixaBay

Октомври е пред нас с очакването за нови сериали на хоризонта. За да ви помогнем да решите какво да добавите към списъка си за гледане, ние избрахме 8 телевизионни предавания, които гигантът Netflix ще излъчи през предстоящия месец.

Две анимации, минисериал от сценариста на American Horror Stories, нов сериал от Гилермо дел Торо- октомври има с какво да ви закове пред телевизионния екран!

Ето и нашите предложения:

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities (сезон 1)

Жанр: Ужаси, Мистерия

В ролите: Еси Дейвис, Люк Робъртс, Бен Барнс, Рупърт Гринт, Криспин Глоувър

Гледайте от 24 октомври до 28 октомври (ще се излъчват по два епизода дневно)

Гилермо дел Торо отново работи с Netflix, след адаптацията му на Пинокио. Разказан в осем уникално ужасяващи и мистериозни епизода, The Cabinet of Curiosities е идеалното порция ужаси от Netflix за Хелоуин тази година.

Glitch (сезон 1)

Жанр: Комедия, Научна фантастика | Времетраене: 53 минути

В ролите: Жеон Уео Бин, Лий Донг Хви, Рю Кюнг Соо, Жеон Бае Соо

Гледайте от 7 октомври 2022 г.

Glitch е една от поредицата нови K-драми, които идват в Netflix през октомври 2022 г. Очакванията и прогнозите са тя да е най-вълнуващата. Мистериозна светкавица , изчезнал приятел, НЛО-тези ключови фрази би трябвало да са достатъчни, за да събудят интереса ви.

Продължава на следващата страница


The Watcher (сезон 1)

Жанр: Драма, Ужаси, Мистерия | Времетраене: 45 минути

В ролите: Боби Канавале, Дженифър Кулидж, Наоми Уотс, Люк Дейвид Блум, Нома Думезвени

Гледайте от 13 октомври 2022 г.

Втори оригинал на Netflix от Райън Мърфи за радост на феновете сценариста. След като семейство Бранък се премества в това, което трябва да бъде техният крайградски дом-мечта, той бързо се превръща в истински ад. Зловещи писма от някой, наричащ себе си „Наблюдателят“, са само началото, докато зловещите тайни на квартала излизат наяве.

Еxception (сезон 1)

Жанр: Драма, Ужаси

Ролите озвучават : Ацуми Танезаки, Таканори Хошиино, Юуко Кайда, Такахииро Сакурай, Чикахиро Кобаяши

Гледайте от 13 октомври 2022 г.

Едно от най-завладяващите нови аниме заглавия, идващи в Netflix, героите са проектирани от Йошитака Амано, легендарният художник зад франчайза Final Fantasy.

В далечно бъдеще хората са били принудени да напуснат земята и да мигрират в друга галактика. Модерен екип от космически кораби пристига на планета, която трябва да бъде тераформирана. Всеки член на екипа се извежда от биологичен 3D принтер.

Има още...


The Midnight Club (сезон 1)

Жанр: Драма, Ужаси | Времетраене: 45-60 минути

В ролите: Мат Бидел, Анара Симоун, Джеймс Фланаган, Зак Гилфорд, Игби Ригни

Гледайте от 7 октомври 2022 г.

Майк Фланаган е отговорен за някои от най-добрите хорър шоута, които сме гледали в Netflix през последните години. Тук той се е заел с историята на група неизлечимо болни тийнейджъри, които заедно създават Среднощен клуб. Те се срещат тайно в полунощ, за да си разкажат ужасяващи истории. Групата сключва пакт: всеки, който умре първи, ще направи усилие да се свърже с останалите членове на Midnight Club отвъд гроба.

Big Mouth (сезон 6)

Жанр: Анимация, Комедия | Времетраене: 25 минути

Ролите озвучават: Ник Крол, Джон Мулани, Джеси Клайн, Джейсън Манцукас, Айо Едебири

 Гледайте от петък, 28 октомври

Очаквайте още повече приключения и тийнейджърски неволи за приключения Ник, Андрю и Джеси, докато те преминават през юношеството, подпомагани от своите хормонални чудовища.

И още...


Inside Man (сезон 1)

Жанр: Драма, Мистерия, Трилър

В ролите: Стенли Тучи, Дейвид Тенант, Доли Уелс, Лидия Уест, Еке Чукву

Извън Обединеното кралство и Ирландия, Inside Man ще се излъчва ексклузивно по Netflix в страни като САЩ и Канада, подобно на все по-популярните Peaky Blinders. Датата на старта за мрежата ще е известна след като приключи излъчването на сериала BBC.

Derry Girls (сезон 3)

Жанр: Комедия | Времетраене: 30 минути

В ролите: Сирша-Моника Джаксън, Луиза Харланд, Джейми-Лий О’Донъл, Иън МакЕлхини, Дилън Луелин

Гледайте от 7 октомври 2022 г.

Една от най-добрите и забавни комедии от британската мрежа Channel 4 вече е с трети сезон.  На фона на политическия конфликт в Северна Ирландия през 90-те години петима гимназисти се изправят пред универсалните предизвикателства за тийнеджърите.