Изкуство

Ели Голдинг зарадва почитателите си с нов албум

Той е четвъртият певицата

Ели Голдинг зарадва почитателите си с нов албум

Снимка: meloman.bg

В петък световноизвестната певица Ели Голдинг успя да издаде своя четвърти студиен албум. Той носи името Brightest Blue („Най-яркото синьо“) и е нейното своеобразно завръщане на сцената на шоубизнеса след 5-годишно оттегляне. 

Голдинг е на мнение, че албумът е „майсторски изпипан“, а текстовете на новите песни отправят поглед към личността и човешката душевност, като имат за цел да бъдат вдъхновение за мнозина.

„Това е албум за независимостта и за това щастието ти да не зависи от друг, а по-скоро сам да бъдеш негов източник.“ 

Продуцентът на албума, Джо Кирънс, разказва, че албумът е средство за справяне с лични проблеми за Ели Голдинг. Според него творбите ѝ са „почти като класика, като стихотворение, не като поп песни“

Друг акцент в албума е любовта. Въпреки че Голдинг я откри преди година и се омъжи, записите за албума са започнали много преди тези събития. Много от текстовете на песните са написани след прекратяването на предишна връзка. Промените в живота ѝ продължават и със смяна на мениджърския екип, а също и с преместване в Ню Йорк

Още едно име, което свързваме с личността Ели Голдинг, е принц Хари. Британските таблоиди твърдяха, че между двамата е имало чувства по време на сватбеното тържество на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт. Любопитно е, че на сватбата си с Каспър Джоплинг, която се състоя през миналата година, бе поканено почти цялото кралско семейство с изключение на Меган и принц Хари.

 

Чухте ли вече последния сингъл на Андра Дей?