Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Фотографиите, които ще преобърнат света ви

Фотографиите, които ще преобърнат света ви

Танцьорка в "Тропикана" и нейната баба

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Днес споделяме с вас част от фотографиите, отличени на Siena International Photo Awards. Конкуренцията в този конкурс е огромна, съдиите тази година трябваше да оценяват най-добрите сред общо получени 48 000 снимки от 156 страни.

Всяка година има специална категория, този път тя беше Splash of Colors и в нея премериха сили фотографите, уловили с обектива си изключителни цветови композиции. Знаехте ли, че във Виетнам например червеният цвят символизира щастие?

Красотата на природата, животните в естествената им среда или хората и техните лични истории... Категориите са общо 11, от пейзажи през портрети до... вижте в галерията!

 

Десислава е момиче, което обича думите – да преоткрива и скрива в тях себе си и всичко. Започва да ги записва, за да не пропусне някой нов ред, многоточие или отклонение. Обича също цветя (в градини), френски прозорци, океан, чай, малини, цвят екрю и вино. И да пътува много обича. Отбелязва синхроничностите по пътя си и така е сигурна в посоката. Има всичко, за което е мечтала, но не спира,...