Изкуство

И нека търсенето на новия агент 007 започне сега!

Най-големият въпрос в Холивуд

И нека търсенето на новия агент 007 започне сега!

Даниел Крейг и Идрис Елба

От години феновете искат да видят британския актьор Идрис Елба на екрана  в ролята на агент 007. Коментарите на Елба и продуцентите на франчайза показват, че това може да не се случи.

Елба сподели в  токшоуто The Shop: Uninterrupted по HBO, че да е поредният актьор изиграл емблематичния агент, не е цел на кариерата му.  „Не мисля, че да играя Бонд ще задоволи някои от личните ми цели“, каза той.  Актьорът призна, че оценява желанието на многобройните му фенове това да се случи, но не иска да е подложен на натиск. Като особено важна стъпка Идрис Елба отчете факта, че се коментира цветнокож актьор да играе Джеймс Бонд.

А дали екипът на франчайза готов ли е за тъмнокож  агент 007? „Ние обичаме Идрис“, каза продуцентът Барбара Броколи пред Variety . „Работата е там, че продукцията  ще има няколко години почивка. И когато изберем Бонд, това ще е  е 10-12-годишен ангажимент.” Броколи изрази съмнение пред изданието относно готовността на Идрис Елба  да се заеме с такъв ангажимент.

Това обаче няма да спре феновете на актьора, както и колегите му  да желаят именно той да изиграе Бонд. „Ако не си ти, не искам да го гледам“, каза Дрю Баримор, която гостува в същия епизод на The Shop:Uninterrupted. Според  актрисата Елба е „силен, очароватален, секси , респектира и същевременно излъчва топлина”.

Кариерата на Елба обхваща почти три десетилетия, в роли, които варират от филми на Marvel и DC Comics ( „Тор” и „Отряд самоубийци” ), хитови телевизионни поредици ( "Наркомрежа", "Лутър", "Офисът") и озвучаването на детски герои ("Търсенето на Дори", "Таралежът Соник" , "Зоотрополис").

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idris Elba (@idriselba)