Изкуство

Изложбата „The Supper“ - култ към уличното изкуство

14 + 1 творби смесена техника показват разгръщането на авторовия стил.

Изложбата „The Supper“ - култ към уличното изкуство

Снимка: Facebook / Nassimo

Станислав Трифонов - Насимо представя "Вечерята", своята седма самостоятелна изложба в галерия "Нирвана". Откриването е днес, 21 септември, от 19:00ч

14 + 1 творби смесена техника показват разгръщането на авторовия стил, който все по-категорично доближава двата полюса на изяществото на класическата живопис и бунтарската експресия на уличното изкуство.

Като търсач на дълбочини Насимо за пореден път поставя на масата храна за размисъл. Менюто е извадка от най-разпространените изкушения пред човека - тема стара като древността и актуална като от преди малко.

Страст, гняв и свобода са образи и изразни средства едновременно върху всяко едно от платната, върху които усещаме плътността на състоянието и на самия творец. И този път Насимо ще ни потопи в цялостно преживяване, благодарение на вдъхновяващата си колаборация с други две смели лица на съвременната българска арт сцена.

Иван Шопов ще разгърне пространството с възхитителната мощ на музиката си, специално създадена за изложбата. А SuperS4upen от режисьорското място ще ни покаже своята дива интерпретация на „Вечерята“, която ще видим малко преди откриването, както и по време на събитието. 

Изложбата ще може да се види до 21 октомври.