Изкуство

Кога ще може да гледаме American Horror Story 11

Поддайте се на първичните си инстинкти

Кога ще може да гледаме American Horror Story 11

Снимка: FX Networks

Феновете на „American Horror Story“ вече имат повод да празнуват. Райън Мърфи най-накрая разкри заглавието и премиерната дата за предстоящия 11-и сезон. 

Още през август бе съобщено, че новата част от поредицата ще се развива през 70-те години на миналия век – като историята потенциално се върти около прословутото Studio 54. Тогава бе потвърдено още, че Били Лурд, Айзък Коул Пауъл, Чарли Карвър, Пати ЛуПоун, Сандра Бернхард и Закари Куинто ще бъдат водещи фигури в новия сезон. 

След месец мълчание Мърфи и FX Network най-сетне обявиха, че сезон 11 ще бъде озаглавен AHS: NYC. 

"Нов сезон. Нов град. Нови страхове“, пише в Twitter официалният акаунт на шоуто. „Поддайте се на първичните си инстинкти.“

 

Интригуващото съобщение беше придружено и няколко стряскащи тийзър постери, на които се виждат хора в странни пози, изцяло черно латексово облекво и шипове, които излизат от кожата им.

Премиерата на първите два епизода трябва да бъдат пуснати на 19 октомври, като от продукцията съобщават, че всяка седмица ще излизат по два нови епизода.

Малко след като съобщението влезе в заглавията, ентусиастите на AHS се включиха в социалните медии, за да изразят вълнението си от дългоочаквания сезон. 

 

American Horror Story: Класация на всички сезони досега