Изкуство

Марго Роби и Брат Пит отново заедно в “Babylon”

Лентата ще излезе по кината на 25 декември 2022 г., а ние вече нямаме търпение.

Марго Роби и Брат Пит отново заедно в “Babylon”

Снимка: SCOTT GARFIELD / PARAMOUNT PICTURES.

Деймиън Шазел присъства на Международния филмов фестивал в Торонто, за да говори за кариерата си, но не пропусна да представи и предстоящия си игрален филм Babylon, за който разкри, че е най-трудният за снимане филм, който някога е правил. 

Действието се развива в края на 20-те години на миналия век в Холивуд по време на прехода на филмовата индустрия от неми филми към предавания. Babylon изследва възхода и падението на множество герои и е описван като „Великият Гетсби, но на стероиди“.

Лентата показва непрекъснати шумни партита, които включват, но не се ограничават до: алигатор на каишка, обилна употреба на наркотици, жени без дрехи и Брат Пит, който стреля с няколко пистолета, танцува по бельо и пада от балкон. И разбира се, Марго Роби, която е по-безстрашна от всякога, лежи в тълпи от мъже и дори се бие със змия.

За Babylon режисьорът обясни още: „Винаги съм обичал немите филми. Аз съм един от привържениците на идеята за чистото кино.” Той добави: „Върховете на тази ера са някои от върховете на киното генерално, точка.“

В интернет вече можем да видим първи кадри от филма, които изглежда доста обещаващо. Огромният актьорски състав включва още: Йован Адепо, Флий, Джийн Смарт, Оливия Уайлд и Самара Уивинг, което вдига очакванията още повече.

Лентата ще излезе по кината на 25 декември 2022 г., а ние вече нямаме търпение. 

 

Най-очакваните филми за тази есен