Изкуство

Най-добрите ситком сериали на всички времена

Разпускащи и забавни предложения за сериали

Най-добрите ситком сериали на всички времена

В днешните, изпълнени със стрес времена, всички ние търсим начин да се откъснем от "реалния" свят и да забравим проблемите си, поне за няколко часа. Или може би просто искаме да се отдадем на мързелив уикенд и да си починем от всичко и всички. Тук на помощ идват ситком сериалите. Неангажиращи, забавни и леки сериали, с които, несъмнено, можем да се отдадем на пълен релакс. 

За да ви улесним в избора на сериал, сме ви приготвили класация, изготвена от IMDB за най-добрите ситком сериали на всички времена, които ще ви откъснат от ежедневието:

1. „Офисът“ (2005 – 2013 г.)

"Офисът" е интелигентна, подигравателна комедия, с тънко чувство за хумор, създадена да забавлява и разтоварва зрителя в края на деня. В него действията се въртят около група типични офис служители, чиито работен ден се състои от сблъсъци на егото, неподходящо поведение и скука.

Част от актьорите на сериала са Стив Карел, Джон Красински и Ели Кемпър.

И още...2. „Модерно семейство“ (2009 – 2020 г.)

„Модерно семейство“ е още един американски ситком, в който три различни, но свързани семейства се сблъскват с изпитания и премеждия по свой уникален комедиен начин.

Актьорският състав на шоуто включва София Вергата, Сара Хайланд, Мили Боби Браун и др.

И още...


3. „Приятели“ (1994 – 2004 г.)

Толкова много шеги, толкова много смешни физиономии и жестове, толкова много изненади и възмущения, и писъци от вълнението на публиката в студиото. И целия този хумор от проследяването на личния живот на шестима приятели, живеещи в Манхатън.

В главните роли: Дженифър Анистън, Мат Лебланк, Кортни Кокс, Матю Пери, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър

И още...


4. „Теория на Големия взрив“ (2007 – 2019 г.)

В сериала, историята се върти около ежедневието на двама брилянтни, но антисоциални физици, живеещи срещу руса сервитьорка с амбиции да стане известна актриса, която им показва колко малко знаят за живота извън лабораторията. 

В сериала участват Джони Галеки, Джим Парсънс, Кейли Куоко и др.

И още...


5. „Бруклин 99“ (2013-2021 г.)

Комедиен сериал (сходен на „Офисът“ ), проследяващ подвизите на детектив Джейк Пералта (Анди Самбърг) от и неговите различни, малко странни, и симпатични колеги. Действията главно се развиват в 99-ти участък.

Актьорски състав: Стефани Беатрис, Тери Крус, Мелиса Фумеро и др.

За още предложения, можете да разгледате класацията на IMDB.