Изкуство

Най-очакваните филми за тази есен

Тази година небосклонът е осеян от великолепни предложения за кинематографично преживяване. Списъкът е толкова разнообразен, че със сигурност ще откриеш нещо, което да проговори на твоята душа.

Най-очакваните филми за тази есен

Снимка: Netflix

Велики кино продукции дебнат зад ъгъла! Тази година небосклонът е осеян от великолепни предложения за кинематографично преживяване. Списъкът е толкова разнообразен, че със сигурност ще откриеш нещо, което да проговори на твоята душа.

Започваме с утопичния Don’t Worry Darling,продуциран от Olivia Wilde и с участието на великолепните Harry Styles и Florence Pugh, новата лента Bones and All с Timothee Chalamet и приказката за приятелство The Banshees of Inisherin. Очакваме много от The Whale – новия филм на Darren Aronofsky, който разказва за учител по английски, страдащ от тежко затлъстяване, опитващ се да се свърже отново с отчуждената си дъщеря за последен шанс за изкупление.

Помниш The Father с Anthony Hopkins, не се съмняваме, а сега е ред на The Son. Ако можем да предполагаме – Хю Джакман ще ни накара да се влюбим! Завършваме със странната смесица между хорър и черна комедия White Noise с Adam Driver и Greta Gerwig, The Black Phone, в който Ethan Hawke ще ни покаже една по-различна своя страна, втората част на Knives Out и, разбира се – Blonde. Дали Ana de Armas ще се справи с нелеката задача да пресъздаде образа на Marilyn Monroe, можем само да гадаем.

Ето за кои филми тръпнем в очакванe: 

Don’t Worry Darling

 

Bones and All

Виж останалите на следващата страница...


The Banshees of Inisherin

 

The Whale

 

The Son

 

White Noise

 

The Black Phone

 

Knives Out 2

 

Blonde

 

5 нови сериала, които са наистина добри