Изкуство

Новите коледни филми, които очакваме с нетърпение

Днес ви споделяме кои нови продукции определено не бива да пропускаме тази година!

Новите коледни филми, които очакваме с нетърпение

Best Christmas Ever. Снимка: Netflix

Ако зависи от нас, никога не е твърде рано да започнем да гледаме коледни филми и да разпространяваме коледния дух. Днес ви споделяме кои нови продукции определено не бива да пропускаме тази година!

Признаваме си: и тази година бихме могли да гледаме за стотен път "Сам вкъщи", "Гринч" и "Чудото от Манхатън" (и ще го направим), но има и множество нови продукции, които ще ни заредят с коледен дух и ще направят най-прекрасното време от годината още по-хубаво. И нека бъдем честни: може ли някога да има твърде много коледни филми? Не! Затова ето нашите любими тази година!

Best Christmas Ever

Netflix започва коледния сезон с филм, изпълнен със звезди! В "Best Christmas Ever" участват звездата от "Американски пай" Джейсън Бигс, актрисата от "Scrubs" Хедър Греъм и певицата Бранди. Комедията се върти около двама най-добри приятели, които влизат в жесток сблъсък точно преди празничния сезон. За късмет двамата (включително семействата им) са принудени да прекарат Коледа заедно. Ще успеят ли да забравят конфликтите си? Филмът вече е достъпен за гледане.

Dashing Through the Snow

В един от тазгодишните коледни филми на Disney+ главната роля е поверена на истинска суперзвезда. Рапърът Ludacris влиза в ролята на социалния работник Еди в "Dashing Through the Snow". Заради трудното си детство той не може да направи много в празничния сезон. Но тази година осемгодишната му дъщеря е с него и иска вълшебна Коледа. Еди има късмет! В разгара на прекомерните изисквания го посещава самият Дядо Коледа. Твърде хубаво, за да е истина или реалност?

Elf Me

Коледна комедия, създадена в Италия. Трип е елф, който е част от екипа на Дядо Коледа и има необичаен талант. В своята работилница за подаръци Трип не изработва плюшени мечета, къщички за кукли или състезателни коли, а странни оръжия. Да, точно така. Съдбата решава един ден елфът да се озове в дома на срамежливо момче, което постоянно е тормозено от тийнейджърите в училище. Добре, че Трип има някои инструменти, с които може да се бори. Двамата бързо се превръщат в непобедим отбор, като единият се учи от другия.

Candy Cane Lane

Един от най-забавните коледни филми тази година обещава да бъде вълшебен семеен спектакъл: "Candy Cane Lane" с Еди Мърфи в главната роля. Крис случайно се забърква в сделка със съмнителния елф Пепър (Джилиан Бел). Разбира се, сделката не минава безпроблемно - вместо това в живота на Крис се случват неща, които не могат да бъдат обяснени. 12-те дни на Коледа изведнъж оживяват и заплашват града. Могат ли Крис и семейството му да спасят празниците?

Твоята или моята Коледа 2

На вниманието на феновете на "Сексуално образование"! "Твоята или моята Коледа 2" е дългоочакваното продължение на романтичната комедия с участието на Аса Бътърфийлд и Кора Кърк. Този път двойката - изненада - пътува до Австрия! Те искат да прекарат там една спокойна ски ваканция със семействата си. На теория това може да звучи като страхотно преживяване, но реалността е съвсем различна. Поради злощастни обстоятелства двамата се оказват в напълно различни части на страната - и така неволно разменят семействата си. Можете да гледате филма от 8 декември в Amazon Prime Video.

Exmas

Актрисата от "Блеър Уолдорф" Лейтън Мийстър и Роби Амел се срещат в романтичната комедия "Exmas". Както може би се досещате, Греъм (Амел) и Али (Мийстър) някога са били заедно, или по-скоро сгодени. Голямата, неочаквана среща се случва точно преди коледните празници - в семейния дом на Греъм. Но вместо романтично любовно завръщане се стига до ожесточено съперничество, което в крайна сметка определя кой от двамата трябва да напусне къщата и кой може да остане.