Изкуство

Оливия Колман и Бенедикт Къмбърбач ще участват в римейк на „Войната на семейство Роуз“

Една много добра комбинация...

Оливия Колман и Бенедикт Къмбърбач ще участват в римейк на „Войната на семейство Роуз“

Оливия Колман на премиерата на "Уонка"

Снимка: Gareth Cattermole/Getty Images for Warner Bros. Pictures

Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще участват в римейка на „Войната на семейство Роуз“, създаден по едноименния роман на Уорън Адлър. Сценарият на The Roses ще бъде на Тони Макнамара („Клети създания“), а режисурата – на Джей Роуч (Bombshell).

Двамата актьори са и продуценти на лентата заедно с Роуч и Мишел Греъм, а Джонатан Р. Адлър и Майкъл Адлър от Adler Entertainment Trust (синовете на автора) са изпълнителни продуценти, съобщава IndieWire. Те споделят, че са изключително щастливи да  представят "Войната на семейство Роуз" на новото поколение.

 „Животът изглежда лесен за перфектната двойка – Тео (Къмбърбач) и Айви (Колман) имат успешни кариери, страхотни деца, завиден сексуален живот. Но зад фасадата на перфектно семейство се крие конкуренция и недоволство, които се разпалват, когато професионалните мечти на Тео се сриват”, гласи синопсиса на филма.

Първата адаптация на романа е от 1989 г. с режисьор Дани Де Вито и с участието на Майкъл Дъглъс и Катлийн Търнър, тя се превърна в една от вечните класики в киното с три номинации за „Златен глобус“.  

 

Ето и 10 филма, които можете да гледате този април!