Изкуство

„Only Murders In The Building” се завръща за втори сезон

От сериала издават, че водещата на тазгодишната церемония по раздаването на наградите „Оскар“ Ейми Шумър ще гостува този сезон, като ще играе самата себе си.

Шарената група на Селена Гомес, Стив Мартин и Мартин Шорт решиха да удължат престоя си в емблематичната сграда Аркония и със сигурност ще ви накарат да се усмихнете със свежия си хумор.

Любимото на мнозина трио детективи от различни поколения се завръща това лято. От Hulu официално обявиха, че вторият сезон на „Only Murders in the Building“ ще бъде излъчен на 28 юни. Предстои ни да се потопим в неподправената мистериозната обстановка на Ню Йорк и още веднъж да се убедим, че желанието едно убийство да бъде разплетено може да изглади различията между различните поколения.

Елементите на криминален сюжет, умело комбинирани с нишките на комедията и синхрона между главните актьори в първия сезон откри пряк към сърцата на мнозина (и накара поне половината от тях да искат да разрешават мистерии редом с Чарлз, Мейбъл и Оливър). Сериалът разказва истории, в които присъстват типичните за всеки криминален филм напрежение и загадки за разрешаване, като любопитното е, че тук персонажите са напълно реални и можем да ги проверим при всеки порив на любознателност в интернет търсачката.

Новото във втория сезон е, ще видим Кара Делевин, която ще се превъплъти в образа на Алис - "изтънчен човек от света на изкуството, който се забърква в мистерията", пишат от изданието “Deadline”. В свое интервю супермоделът разказва, че тази роля е най-различна от всички досега, но опитът с Мартин Шорт и Стив Мартин е бил незаменим.

Междувременно Андреа Мартин и Зоуи Колети също ще бъдат част от актьорския състав. Майкъл Рапапорт пък ще участва в разследването на убийството на Бъни. От сериала издават, че водещата на тазгодишните „Оскари“ Ейми Шумър ще гостува този сезон, като ще играе самата себе си.

Очарователният актьорски състав и вълнуващият сценарий са точните съставки, които със сигурност ще ни притеглят към екрана. Истината е, че всеки един от героите има с какво да ни допадне, макар на пръв поглед тримата да нямат нищо общо помежду си. 

Едно е сигурно - скуката гарантирано ще направи две крачки назад при вида на този комедиен сериал. В негова полза са съзвездието от актьори и глътката свеж въздух от хумор, която се прокрадва на пръсти в този жанр.

6 сериала, които да не пропускаме през април