Изкуство

Роби Уилямс отбелязва 25 години на сцената с нов албум и турне

Роби Уилямс издаде албум

Роби Уилямс отбелязва 25 години на сцената с нов албум и турне

Getty images/ Mondadori Portfolio X Factor 2019 Final

За да отпразнува 25 години на сцената една от най-големите суперзвезди на Англия, световната поп икона Роби Уилямс си партнира с Metropole Orchestra. В  новоиздадения му дългосвирещ, 13-ти по ред албум, ще чуете неочаквани аранжименти на стари и познати хитове, както и нови свежи и оригинални парчета.

Под ръководството на главния диригент Jules Buckley, холандският оркестър – чиито минали сътрудничества включват от Basement Jaxx и Tori Amos до Ella Fitzgerald и Brian Eno – добавя необходимата сила и величие към албума, който започва с нова версия на „Let Me Entertain You“. XXV глези слушателите с почти две дузини селекции (близо до 30 в луксозното издание). Тук ще чуете и познаете  Роби през всичките му музикални и стилови етапи.

 

 Версиите на „Eternity“ и „Come Undone“ няма да ви оставят безразлични , ще си припявате на „No Regrets“ и „Millennium“ , ще танцувате на "Rock DJ",  този вариант на дуета му с  Кайли Миноуг "Kids" ще ви очарова.  А "Angels",  изпълнено  заедно с хор, ще ви просълзи. Не са пропуснати и хитовите "Bodies" и "Feel" .

 

XXV  съдържа новата песен на Роби "Lost". Сингълът е с много емоционален текст, който разказва за хедонистичните години на певеца през 90-те. Луксозното издание на албума ще включва още три оригинални парчета - "Disco Symphony", "More Than This" и "The World And Her Mother". И макар музикалните критици да имат за какво да размахват недоволно пръст, факт е, че това е зашеметяващо представяне на компилация от  от най-големите хитове на Роби Уилямс, която няма начин да не ви хареса. XXV е в два варианта - стандартна и делукс версия.