Изкуство

Сантиментално и носталгично

19 февруари, Sofia Live Club - Ами какво да кажа, че от Ялта насам не се бяхме редили на опашка пред клуб или че вътре беше като на първите прожекции на Sofia Music Film Fest – претъпкано и превъзбудено... Този лайв беше носталгичен не само защото музиката е повече от ретро.Нещо мило и неусетно загубено се носеше из иначе доста тежкия въздух, нещо като спомен, нещо като сладост, нещо като младост. .. Иначе кои са Sentimental Swingers няма смисъл да казвам, едва ли има някой, който да не разбра. Аз ще похваля едни други хора, тези, които малко или много останаха на заден план в тази ретро еуфория.  Първо, Мила за прекрасния

Сантиментално и носталгично

19 февруари, Sofia Live Club -


Ами какво да кажа, че от Ялта насам не се бяхме редили на опашка пред клуб или че вътре беше като на първите прожекции на Sofia Music Film Fest – претъпкано и превъзбудено... Този лайв беше носталгичен не само защото музиката е повече от ретро.Нещо мило и неусетно загубено се носеше из иначе доста тежкия въздух, нещо като спомен, нещо като сладост, нещо като младост. ..

Иначе кои са Sentimental Swingers няма смисъл да казвам, едва ли има някой, който да не разбра. Аз ще похваля едни други хора, тези, които малко или много останаха на заден план в тази ретро еуфория.  Първо, Мила за прекрасния дизайн и графичното й виждане за нещата, второ – шестимата музиканти от Михаил Йосифов Секстет, чийто опит и ентусиазъм доста уплътниха усещането за наистина голямо събитие. Иначе ми се ще да се събирахме толкова хора и на концертите на Насекомикс и Фючър шок, тогава няма да е толкова носталгично. Ще е много по-оптимистично.