Изкуство

Сара Джесика Паркър потвърди - Ейдън се завръща

И просто ей така - сезон 2

Сара Джесика Паркър потвърди - Ейдън се завръща

Ейдън и Кари в "Сексът и градът" 
Снимка: GettyImages

Сара Джесика Паркър потвърди завръщането на Джон Корбет в продължението на  „Сексът и градът”.  ET още преди месец подсказаха присъединяването на Корбет, който играе Ейдън, към поредицата "И просто ей така", чийто втори сезон очакваме с нетърпение. Deadline тогава разкри, че актьорът познат и с ролята си в My Big Fat Greek Wedding е подписал договор за втория сезон на шоуто, където отново ще влезе в персонажа на „симпатичен производител на мебели“. От HBO Max отказаха да коментират новината тогава.

Що се отнася до това, което феновете могат да очакват от втория сезон, Сара Джесика Паркър сподели, че докато сезон 1 е за тъгата от загубите, то новият сезон ще акцентира на следващия етап - възстановяването. Кари Брадшоу загуби съпруга си - Тузаря, в премиерния сезон на „ И просто ей  така”, а останалите герои в сериала също преживяха житейски превратности.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

„Сезон 2 е за смеха, за способността да преживееш и продължиш с усмивка след голяма скръб“,  написа Сара Джесика Паркър под снимка от първото четене на сценария. В сряда Паркър и Сара Рамирес, която игра Че Диас, публикуваха снимки от процеса на работа, засилвайки вълнението на феновете, които нетърпеливо очакват продължението на  „И просто ей така”.

Публикацията на Паркър включваше снимка на сценария на първия епизод с дебело зачеркнато заглавие.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

От своя страна Рамирес показа сценариите за първите два епизода, като също много  внимателно прикри заглавията им.