Изкуство

Хю Джакман се завръща като Върколака в „Дедпул 3“

Всичко е възможно във вселената на Marvel

Хю Джакман се завръща като Върколака в „Дедпул 3“

Хю Джакмън (50)

Гореща филмова новина обяви Райън Рейнолдс в социалните мрежи - отново ще гледаме Хю Джакман като Върколака в Deadpool 3! Продукцията е с премиерна дата 6 септември 2024 г.

„Здравейте всички, изключително сме тъжни, че пропуснахме D23 (бел.ред. изложение организирано от официалния фенклуб на Disney, което се провежда на всеки 2 години), но работим много усилено върху следващия филм за Deadpool от доста време“, казва Рейнолдс във видеото. Актьорът разказва за предизвикателството всяка следваща серия да е уникална и различна и споделя, че от екипа имат идея.

Точно в този момент на заден план преминава Хю Джакмън.„Хей, Хю, искаш ли да играеш Върколака още веднъж?”,  пита Рейнолдс.

„Да, разбира се, Райън“, отговаря Джакмън и се насочва към горния етаж.

 

 

Шон Леви режисира Deadpool 3. Поредицата официално се присъедини към кинематографичната вселена на Marvel след закупуването на 20th Century Fox от Disney. Рет Рийз и Пол Верник, автори на първите два филма за Дедпул, са написали сценария и за третия.

Последният път, когато феновете на X-Men видяха Джакман като Върколак, беше през 2016 г. в „Логан“ , режисиран от Джеймс Манголд. Той умря в края на филма и Джакман многократно заявяваше след това, че това е неговата лебедова песен в тази роля.

Така че не е ясно как той отново ще се появи в Deadpool 3. Но както президентът на Marvel Studios Кевин Фейдж наскоро каза пред Variety – „Всичко е възможно в мултивселената“.