Изкуство

Хю Джакмън с ново превъплъщение за филмовата адаптация на "Синът"

Хю Джакмън ще разгърне своя актьорски талант в нов мащаб с драмата "Синът"

Хю Джакмън с ново превъплъщение за филмовата адаптация на "Синът"

Снимка: Hello! Magazine

Хю Джакмън ще разгърне своя актьорски талант в нов мащаб с драмата "Синът" - следващият проект на режисьора, сценарист и драматург Флориан Зелер, стоящ зад номинирания за шест награди "Оскар" "Бащата" (2020 г.) с Антъни Хопкинс.

Както с "Бащата", така и тук Зелер с помощта на съсценариста Кристофър Хамптън адаптира за екран своето едноименно театрално представление, а в екранизацията освен Джакман ще видим и Лора Дърн, както и завръщане на Хопкинс.

Първият трейлър на "Синът" дава обещание за още от същото - качествена психологическа драма, след която ще напуснете киносалона замислени и може би с разбито сърце.

Продължи на следващата страница.


Филмът разказва историята на Питър (Джакман) - разведен мъж, който се опитва наново да изгради живота си с новата си жена Ема (Ванеса Кърби) и бебето им. Когато бившата му съпруга Кейт (Дърн) оставя сина им - тийнейджъра Никълъс (Зен МакГрат) в дома на Питър, мъжът трябва да се съобразява и с по-големия си наследник.

А Никълъс определено има проблеми - бягал е от училище, дистанциран и ядосан е. Питър се опитва да се грижи него така, както е искал неговият баща (Хопкинс) да се е отнасял към него. Същевременно не може да остави грижите и за новото си семейство, а изскача и изкушаващо предложение за нова работа.

Всичко това води дотам, че Питър да загуби връзка с настоящето и това колко много се нуждае синът му от него.

5 филма с Хю Джакман, които трябва да гледате