Лица

#2020: Полина Тоскова, която вярва, че промените винаги са за добро

Лица

#2020: Полина Тоскова, която вярва, че промените винаги са за добро

Полина Тоскова е регионален мениджър за България във финтех компанията myPOS, която предоставя достъпни и иновативни платежни решения за малки и средни бизнеси в цяла Европа. През последните тринадесет години работи в областта на продажбите и бизнес развитието на продукти, свързани с финансовите иновации и технологии. Ето какво казва тя за изминаващата 2020 година.

Как ще запомните 2020 година?

Полина Тоскова: Като година изпълнена с предизвикателства предвид създадената ситуация около Covid-19. Ще я запомня с промяната в ежедневието ни, с нагласите на хората и клиентите ни, с „новото нормално“ и срещите в онлайн среда. 

Какъв е най-важният урок за вас през тази година?

Полина Тоскова: Вярвам, че промените винаги са за добро и можем да извлечем положителното от всяка ситуация. Най-важният урок за мен е, че успях да се приспособя по възможно най-добрият начин както в личен, така и в професионален аспект. Станах още по-благодарна за това, което имам и което се случва тук и сега. 

Кой е символът/думата на 2020?

Полина Тоскова: „Трансформация“. Трансформация към нови възможности, към повече време с любимите ми хора, към повече време сред природата. 

Какво очаквате от 2021?

Полина Тоскова: Да сме здрави, да оценим това, което ни е дадено и да бъдем по-добри, за да се случва доброто около нас. 

Какво е вашето пожелание за Новата година?

Полина Тоскова: Пожелавам здраве, повече вяра и време за любимите хора и ценните моменти.  

 

#2020: Силвия Петкова и годината, която ни научи да живеем за мига