Любов и други бедствия

6 звездни двойки, които дадоха втори шанс на любовта

Любовта понякога става желано бъдеще и редактирано минало.

6 звездни двойки, които дадоха втори шанс на любовта

снимка: justintimberlake/ Инстаграм

Раздeлите и разводите невинаги са последната глава от нечия любовна история. Понякога е необходимо единствено време, което като с магическа пръчица да направи така, че най-съкровените чувства да изкристализират. В повечето случаи са нужни месеци, дори години, за да излезе на повърхността неподправената обич.

Историята сочи, че двама души може да се познават от години, да работят заедно, да сключат по няколко брака междувременно, преди да си дадат ясната сметка, че са родени един за друг. Представяме ви няколко звездни двойки, които са дали втори шанс на любовта си и в момента пренаписват своята приказка заедно.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Любовната история на Джъстин и Джесика започва през 2007 г., когато за първи път са във връзка. През март 2011 г. двойката се разделя, но решават да останат приятели. Докато са разделени, в интервю за Vanity Fair, Джъстин разкри колко много означава Джесика за него: „Тя е най-значимият човек в живота ми. За моите 30 години на тази Земя, тя е най-специалната. " 

Няколко месеца след раздялата, двойката се събира отново и минава под венчило през 2012 г. Оттогава Джъстин и Джесика са щастливо женени и имат 2 деца, които са най-голямото свидетелство за любовта им. Твърде вероятно е и двамата да са таели тайно надежда за нещо, без да са съвсем сигурни за какво точно. С днешна дата обаче смисълът за тях се е материализирал под формата на мечтаното семейство.

Има още...


Пинк и Кари Харт

Историята на Пинк и Кари е дълга - две десетилетия с две раздели и две събирания, които се случват някъде по трасето. Те се срещат и се събират през 2001 г. Разделят се 2 години по-късно. В крайна сметка се помиряват отново и Пинк предлага брак на Харт през 2005 г.

Двамата са женени 2 години и се развеждат, но любовната им история не свършва дотук. Пинк разкрива, че все още се обичат и че може би един ден връзката им може да еволюира до бебета на плажа и слънце, но не точно в този момент. Това предсказание като на магия се оказва вярно, защото година по-късно двойката се събра отново. Сега те са щастливо женени и имат 2 деца. Още един пример, който е доказателство, че да правиш това, което сърцето ти диктува, е най-доброто решение.

Бен Афлек и Дженифър Лопес

Бен Афлек и Джей Ло са най-яркото доказателство, че любовта може да се възроди от пепелта и да заблести дори по-красиво отпреди. Двамата решиха да си дадат втори шанс 17 години след собствената си раздяла. Приказката оживя с нова сила - за втори път в историята на бляскавия Холивуд, Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени.  Сега двамата са значително по-мъдри и знаят със сигурност едно – никога няма да позволят на любовта да им се изплъзне между пръстите.

И още...


Мила Кунис и Аштън Къчър

Актьорите се запознават по време на снимките на комедийния сериал “Шеметни години”, когато са зелени тийнейджъри на по 17. По детски започва и връзката им – забавления и надникване към света на възрастните от ъгъла на вратата. Тийнейджърската им любов е силна, но сякаш се изчерпва бързо и Мила се влюбва в Маколи Кълкин, с когото е във връзка осем години.

Къчър е любимец на жените, но срещата му с Деми Мур на звездно парти прави рязък завой в живота му. Той се влюбва без право на отмяна и съвсем по правилата на любовта двамата се женят през 2005 г. Шест години отлитат неусетно, макар всички да предричат раздялата им още в началото на връзката заради възрастовата им разлика. В един момент обаче нещата драматично се объркват, пускат се слухове за многобройни изневери на Къчър и двамата се развеждат. Това е и моментът, в който тийнейджърската любов между Къчър и Мила става желано бъдеще и редактирано минало. Двамата имат две дечица - момче и момиче, които са плод на голямата им и устояла във времето любов.

И още...


Кортни Кокс и Джони Макдейд

Двойката се събира благодарение на техния общ приятел, Ед Шийрън, през 2013 г. Нямат намерение да губят и минута и стават двойка. Всичко се случва особено бързо, двамата се сгодяват през 2014 г. След една година Кортни и Джони се разделят за една цяла година. След дадената почивка, дават превес на чувствата си и оттогава са в щастлива дълга връзка. В интервю Кортни разкри, че след раздялата връзката им става още по-силна. В любовта най-важното правило е да имаш до себе си на първо място добър приятел, на когото знаеш, че можеш да разчиташ. Останалото винаги ще намери начин да се нареди.

Хилари Дъф и Матю Кома

Дъф и Кома поставят началото на романса си през 2017 г., но след няколко месеца се разделят. След още толкова се събират отново и се женят през 2019 г., а с днешна дата имат 2 деца. Двойката е щастливо семейство, а по съучастническите им погледи в Инстаграм може да съдим, че са на една честота в любовта, която има ясното намерение да се задържи още дълго.

 

Дженифър Лопес и Бен Афлек - вълшебството на втория шанс