Любов и други бедствия

Бела Хадид: "Не се чувствах уверена, когато дефилирах по бельо"

Супермоделът споделя за несигурността си

Бела Хадид: "Не се чувствах уверена, когато дефилирах по бельо"

Снимка: Courtesy of Nike.com

Въпреки че е едно от най-големите имена в света на модата, в личния си живот Бела Хадид се сблъсква с несигурност и тревожност. Никой не би заподозрял, че модел с нейния опит може да се притеснява на подиума и дори да "забрави" как се върви! Това обаче не е необичайно за Бела, която признава, че не се е чувствала уверена да дефилира по бельо по време на прочутите модни ревюта на Victoria's Secret.  

Пред Vogue Fashion Festival в Париж Бела разкрива, че за пръв път се е почувствала добре по бельо, едва когато е дефилирала за Fenty, въпреки трите ревюта за бранда Victoria's Secret, които вече е имала зад гърба си. "Риана е невероятна. За мен това беше първият път на модния подиум, в който наистина се почувствах секси." Бела споделя, че й харесва да влиза в роля, както и че понякога притеснението надделява и "забравя" как да движи краката си. Изглежда, че не само простосмъртните сме податливи на тревожност, след като дори най-големите трендсетъри могат да се разтреперят от напрежение... (сега се чувствам по-добре за двата валидола, които взех на изпита по кормуване). 

Бела описва и друга позната на всички ни ситуация. Супермоделът споделя, че в продължение на години е изпитвала вина за депресивните си епизоди. "Чувствах се виновна, че мога да живея този невероятен живот с възможностите, които имам, и все пак съм депресирана. Няма логика." 14-часовите работни дни без почивка в продължение на месеци карали Бела да се чувства "приклещена". "Просто исках да подишам малко. Така се озовах в спирала."

Истории като тази са поредното доказателство, че може и да си една от най-привлекателните жени на времето си, и пак да се чувстваш несигурна. Благодарни сме за смелостта на жените под прожекторите, които споделят за вътрешните си битки, и по този начин премахват стигмата над подобни теми. 

 

Как да бъдем по-смели?