Любов и други бедствия

Сара Джесика Паркър и нейният Тузар

Разказана любов

Сара Джесика Паркър и нейният Тузар

Снимка: Pinterest 

И просто ей така Кари и Ейдън се целунаха... отново, както видяхме в кадрите от втория сезон на продължението на култовия "Сексът и градът", които пуснаха преди време от HBO.

Сара Джесика Паркър обаче няма съдбата на Кари Брадшоу, не е прекарала шест години в нещастна любов, нейният Тузар всъщност не е никакъв тузар, а е актьорът Матю Бродерик, с когото са щастливо женени от цели 25 години и имат 3 прекрасни деца. Дали защото живеят в Ню Йорк, а не в Холивуд, но факт – бракът им е солиден – голяма рядкост в тези среди. 

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик изобщо не се вписват в клишето на звездните двойки, които се разделят толкова бързо, колкото и се събират.

Двамата се срещат на Бродуей, чрез театралната компания Naked Angels, създадена от братята й, в която по това време се включва и Матю. Това става през 1991 г. , малко след раздялата й с Робърт Дауни Джуниър. Доста по-късно в интервю Сара Джесика Паркър казва, че по това време въпросът за пари и слава изобщо не стои пред тях и че изобщо парите не са част от мечтите им. Свързва ги желанието желанието да работят като актьори в театъра.  

Шест години по-късно, на 19 май 1997 г., изненадващо за всички двамата се женят в синагогата на Lower East Side в Манхатън и дават малък прием със 100 гости. Сара не е в типичната бяла булченска рокля, а в черна рокля на Morgane Le Fay. Тази рокля по-късно се превръща в модна икона, каквито са и почти всички тоалети, в които се е появя „Кари“.


Безоблачният им живот продължава напред и през 2002 г., две години след като обува обувките на Кари, Сара ражда сина им Джеймс Уилки. Седем години по-късно, чрез сурогатна майка, семейството се увеличава с още двама – близначките Марион и Табита.

Сара казва, че често седи на стълбите в къщата им, защото приятелите на сина им са навсякъде. За момичетата пък споделя, че са много различни и независими характери. 

Разбира се, и двамата са питани безброй пъти как са успели да съхранят любовта. Матю Бродерик казва в интервю, че над всичко останало двамата са много добри приятели, говорят си за всичко, а Сара постоянно го кара да се смее. Тя, от своя страна, споделя пред списание People, че промените са неизбежни, но че има голям късмет да е с човек, когото харесва.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

През 2022 г. на 19 май Сара и Матю отбелязваха своята 25-годишнина. В интервю за The Hollywood Reporter Паркър споделя една от тайните си: „една от причините да имаме успех е, че не говорим за брака си“.