Любов и други бедствия

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик – не съвсем нормална връзка

Разказана любов

Сигурно вече питате: „Нормална за кого?!“. За Холивуд.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик изобщо не се вписват в клишето на звездните двойки, които се разделят толкова бързо, колкото и се събират. Тя няма съдбата на Кари Брадшоу, не е прекарала шест години в нещастна любов, нейният Тузар всъщност не е никакъв тузар, а актьорът Матю Бродерик, с когото са щастливо женени от повече от две десетилетия и имат три деца. Не знам дали е така, защото живеят в Ню Йорк, а не в Холивуд, но факт – бракът им е солиден – голяма рядкост в тези среди. Нея в момента можете да я гледате в „Развод“, а за него трябваше да проверя в IMDb какво точно прави, за да установя, че не е спирал да работи и да се снима в киното и телевизията!

Двамата се срещат на Бродуей, чрез театралната компания Naked Angels, създадена от братята й, в която по това време се включва и Матю. Това става през 1991 г. , малко след раздялата й с Робърт Дауни Джуниър. Доста по-късно в интервю Сара Джесика Паркър казва, че по това време въпросът за пари и слава изобщо не е стоял пред тях и че изобщо парите не са били част от мечтите им. И двамата ги е свързало желанието да бъдат работещи театрални актьори.

Шест години по-късно, на 19 май 1997 г., двамата се женят, изненадващо за всички, в синагогата на Lower East Side в Манхатън и дават малък прием със 100 гости. Сара не е в типичната бяла булченска рокля, а в черна рокля на Morgane Le Fay. Тази рокля по-късно се превръща в модна икона, каквито са и почти всички тоалети, в които се е появявала „Кари“.


Безоблачният им живот продължава напред и през 2002 г., две години след като обува обувките на Кари, Сара ражда сина им Джеймс Уилки. Седем години по-късно, чрез сурогатна майка, семейството се увеличава с още двама – близначките Марион и Табита. Сара казва, че често седи на стълбите в къщата им, защото приятелите на сина им са навсякъде. За момичетата пък споделя, че са много различни и независими характери. 

Разбира се, и двамата са питани безброй пъти как са успели да съхранят любовта и връзката си и въпреки че  и двамата са пословично резервирани за личния си живот (което според мен е голяма причина, за да оцелят като двойка), все пак има няколко интервюта, в които са издавали "тайната".

През 2014 г. Матю Бродерик казва в интервю, че над всичко останало двамата са много добри приятели, говорят си за всичко, а Сара постоянно го кара да се смее. Тя, от своя страна, споделя пред списание People, че промените са неизбежни, но че има голям късмет да е с човек, когото харесва. "Сигурна съм, че го ядосвам, а и той ме ядосва, но аз буквално се уча от него всеки ден!" – казва тя. Допълнително се знае, че до ден днешен редовно излизат само двамата на среща вечер.

A ако искате да се разходите из дома им, заповядайте и видеото, в което Сара Джесика отговаря на 73 въпроса пред Vogue, развеждайки ни из истинския дом на "Кари Брадшоу". 

 

Ето отговора на въпрос с понижена трудност.