Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

За мъже: Как да сте неустоими за нас в 10 стъпки. И една, бонус.

За мъже: Как да сте неустоими за нас в 10 стъпки. И една, бонус.

Снимка: pexels.com

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Ако сте хетеросексуален и търсите любовта на живота си в лицето на жена, науката има някои отговори за това, какво преминава през ума на жената, когато избира партньор. Но честно да си признаем  – съвсем не е нужно психологията, неврологията, социологията, антропологията и прочие да излизат изобщо с официални заключения, защото ние, по принцип, знаем всички отговори, стига да ни питате ... Накратко: отговорът на вечния въпрос „Какво искат жените“ може да се обобщи в 11 точки. Заповядайте!

1. Външният вид НЕ е толкова важен (когато става дума за връзка). Естествено, да си хубав помага, но повече помага да си приятен на вид – чист, спретнат, поддържан. Жените сме малко по-сложно устроени, така че да владееш изкуството на флирта, е далеч по-привлекателно от това, колко си хубав.

2. Накарай ни да се смеем. Това го знае всяко хлапе, но се упражнявай малко да изглеждаш забавен, без видимо да се насилваш за това. Веднага ти казваме, че „самохвалство“ и „чувство за хумор“ са две различни неща. Първото няма място във флирта. 

3. Бъди учтив и грижовен. На жените им харесва мъжете да са учтиви и грижовни към други хора. Така че, шансът ти скача до небето, ако си, например доброволец към някоя благотворителна организация. Само че не е нужно да ни обясняваш мотивите си да си учтив и грижовен, иначе магията изчезва.

4. Повечето пари правят добро впечатление. Виж, ще ти го кажем направо – още от пещерата е важно да можеш и да се доказваш с имане. Днес вече не броим колко заека си хванал, но да имаш професия и финансови възможности е важен знак, че си способен. Добрата новина тук е, че жените понякога печелим повече от мъжете и, особено в България, отдавна не разчитаме на парите ти, но да платиш сметка в ресторант, прави поне добро впечатление (вж по-горе „учтив и грижовен“).

5. Ефектът от т.е 4. Ефектът от горното е, че повечето жени са привлечени от по-възрастни мъже ( т.е такива, които са имали повече време да се доказват с имане). Добре де, да го наречем „опит“.

Виж и следващите...