Mish Mash Fest

4 любими марки за дрехи, които ще видим на лятното издание на Mish Mash Fest

Mish Mash Fest – Summer Edition

4 любими марки за дрехи, които ще видим на лятното издание на Mish Mash Fest

Снимка: Vintage Summer

В разцъфтелия и слънчев юли имаме удоволствието да ви поканим на Mish Mash Fest – Summer Edition.

Летният ни фест отново ще събере на едно място пъстрите произведения на най-добрите български творци и дизайнери.

На 4 и 5 юли в парк "Заимов" от 10 до 19 часа ще бъде много весело и красиво. Очаква ни слънчев празник за приятели, лятно зареждане с емоции и новости от колекциите на нашите талантливи автори.

Входът е свободен, елате и доведете всички свои приятели! Носете само доброто си настроение на този шарен и усмихнат празник на таланта и добрия вкус!

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.

А сега ви представяме нашите супер талантливи участници, които вече нямат търпение да се срещнем на живо!

Vintage Summer

Новата им лятна колекция е много специална, защото момичетата вярват, че в най-трудните моменти се раждат най-красивите идеи.

Вдъхновението за новите модели отново намират в места и хора. И тази година всичко в нея е свързано с пътуване, но този път е пътуване в метафоричен смисъл – пътуване към себе си. А мястото, което ги вдъхновява, се казва metta.

Затова наричат новата си лятна колекция Metta Summer. Защото това лято е много неопределено. Те вярват, че ще ни води към истинското ни аз. И ако трябва да определим колекцията с три думи, то те са: True. Wild. Nature.

И още...


Gizda

Gizda ще покажат много летни цветни и удобни рокли от естествени материи. Ще има изобилие от точки, цветя и леопардов принт. Както и красиви гърбове и интересни детайли, съчетани с удобство и цвят.

И още...


"Кръгче"

От "Кръгче" също са подготвили интересни изненади. При тях ще има нови дизайни, тениски с нова кройка и рокля. Осен това отново ще ви покажат специално подбрани чорапи с цветни дизайни от Sock the feet, за допълване на вашата Кръгче визия.

И още...


Fold Your Mind

Fold Your Mind се опитват да пренесат силното присъствие на геометрични форми във всяка колекция от дрехи. Дизайнерът Марчела обича изчистените форми и правилни силуети. И съчетава тенденциите в модата с геометрично вдъхновение от заобикалящата ни среда.

Всяка тяхна дреха е изработена на ръка в семейното им студио – от рисунката до крайния резултат. И винаги залагат на удобство с oversize кройки и меки материи.

А на феста при тях ще има нова перспектива, през която поглеждат към лятото и живота като цяло от друг ъгъл. Тази идея се превръща и в послание на новата им колекция, която се разгръща с принтове и детайли, удобни материи и кройки.