Mish Mash Fest

4 модни марки, които ще се включат в Mish Mash Fest – Autumn is coming

Mish Mash Fest

Ще посрещнем есента по най-красивия, цветен и забавен начин благодарение на предстоящото издание на Mish Mash Fest. На 11 и 12 септември ви очакваме отново на емблематичния площад "Славейков" с най-добрата селекция от независими автори на приложно изкуство в България, които ще представят изящни бижута, елегантни дрехи, актуални аксесоари, натурална козметика и изненади за най-малките.

Събитието е част от Културния календар на Столична община.

Днес ви представяме четири модни марки, благодарение на които ще внесем повече елегантност в есенния си стайлинг. С тях ще можете да се срещнете по време на Mish Mash Fest – Autumn is coming.

Vintage Summer

Есента е вдъхновение и момичетата от Vintage Summer отново ще ни заредят с доброто си настроение, за да ни накарат да се усмихваме широко. Новата им колекция “Her vibe is pretty” e женствена, небрежна и много момичешка и ще е готова ексклузивно за събитието. Тя включва дълги флорални рокли, стилни идеи както за офиса, така и за уикендите, комфортни суитшърти от серията “МАМА”, удобни чанти и предложения какво да си облечете на първия учебен ден. Vintage Summer създават лимитирани серии рокли и обещават да са най-удобните в гардероба ви, но едновременно с това винаги се стараят да покажат и красотата във всяка една от нас, защото вярват в истинските момичета и свободата.

Има още...


The Hattonist

И през есента ще посягаме към този елегантен аксесоар – шапката, а сред любимите ни модели е изисканата федора, която бихме носили в различни цветове. Но пък новия сезон е повод да пробваме и нещо интересно и различно, с което да освежим стайлинга си. Затова този уикенд нямаме търпение да видим какво ни е подготвил Георги Сардарев, който е дизайнер на шапки и който измисля тази специална дума – Hattonist, която означава човек, който живее, за да се наслаждава от живота, носейки шапка ( Hedonist+Hat On).

Има още...


Forget-Me-Not

На Mish Mash Fest ни предстои поредна среща с Емилия Добрев, която е подготвила нова порция красота за всички момичета, които държат на отличителните аксесоари. The Ballerina Earrings и The Flower Hoops ще разцъфнат в нови цветове и форми, а това се отнася и за The Rubberized Earrings – must have бижуто и за този сезон, защото всеки може да носи халки, но когато те са rubberized, определено сте в тренда. Всеки чифт е единствен, ръчно изработен в ателието им на Малките 5 кьошета ( ул."Хан Крум" 15), което го прави още по-специален. Това се отнася за всяко едно нещо, което създава Емилия.

Има още...


Diadema.bg

Всеки момичешки гардероб се нуждае поне от една диадема. Аксесоарът, който трайно се намести сред тенденциите. И колкото по-елегантна е тя, толкова по-красиви се чувстваме ние. Затова винаги пристъпваме с вълнение към щанда на Diadema.bg, марката, с която отново ще се срещнем на Mish Mash Fest – Autumn is coming, и сме сигурни, че ще видим пъстра палитра от цветове и модели. Точки, райета, карета, цветя – техните диадеми несъмнено са нещо, с което лесно и бързо ще освежим всеки аутфит.