Mish Mash Fest

5 марки пъстри бижута и аксесоари, които ще открием на Mish Mash Fest - Summer Edition

Mish Mash Fest

Какво по-приятно от един чуден градски фест, събрал в себе си цветовете на лятото! Очакваме ви на емблематичния пл. "Славейков", на 4  и 5 юни, за да споделим радостта и насладата от таланта на нашите творци и да се позабавляваме заедно. 

На Mish Mash Fest - Summer Edition ще имате възможност да се срещнете с местни творци, които обичат работата си и ще ви предложат оригинален и свеж поглед към живота.  

Mish Mash Fest е част от Културния календар на Столична община. 

Polina Dimitrova Jewelry.

На нашия летен Mish Mash Fest ще ви представим отново авторските бижута на талантливата Полина Димитрова.

Стилът й съчетава благородни и доста алтернативни материали – сребро, полимерна глина, смола, пластмаса и дори строителни отпадъци. А всички усещания изразява с текстура и цветове, създавайки прости форми. 

 

Има още...


Jewelry by Milena Ivanova

Лятото ни предизвиква да сме цветни, свежи и вдъхновени! Новите летни предложения на Jewelry by Milena Ivanova ни очакват на предстоящото издание на любимия ни фестивал – в нежни цветове и с красиви детайли. 

Направете си летен сет – колие с обици или гривна с украшение за косите, или пък пълна колекция...

 

Има още...


Tina

Tina е бранд, създаден с много емоция и любов към цветовете. Вдъхновeни са от сезоните, движението и промяната на всичко, което ни заобикаля, а аксесоарите им са изработени изцяло ръчно от глина, рисувани с акрилни бои и глазирани с кристална смола.  В новата им лятна колекция със сигурност ще открием това, което прекрасно ще допълни нашия свеж и летен аутфит!  

 Очакваме да видим какво са ни подготвили на Mish Mash Fest - Summer Edition – тази събота и неделя!

И още...


Lollipop: handmade happiness

Lollipop: handmade happiness предлага бижута и аксесоари с много цвят и настроение. С Lollipop винаги ще бъдете цветни, усмихнати и забелязвани. Брандът е създаден през 2016 г. от Мария Дончева. Тя предпочита да изработва бижутата си основно от дървени елементи, боядисани с акрилни бои.

А за предстоящия фест отново е подготвила много цветни красоти – очакваме ви!

 

Има още...


When Nina sleeps

Зад марката със закачливото име When Nina Sleeps всъщност е Ана, която твори и рисува свой малък свят. Свят от бижута. Гости в него са както герои от филми, велики художници и страхотни писатели, така и любимци от детски приказки или просто нещо, което авторката е забелязала някъде по пътя си.

"Когато дъщеря ми Нина заспи, ние си правим срещи на чай и кафе. Оставям фантазията ми да ме води и да сътворя нова брошка, обеци или колие. Границата на нещата, които правя е там, където достигне въображението ми."

Този свят ни очаква отново – на Mish Mash Fest - Summer Edition