Mish Mash Fest

6 творци на Mish Mash Fest - Easter Edition, които носят пролетна топлина

Представяме ви творчеството на 6 автора, които ще ви донесат много пролетна топлина и добро настроение.

6 творци на Mish Mash Fest - Easter Edition, които носят пролетна топлина

Пролетта е тук! Идват и празниците, а миризмата на цъфтящи дървета във въздуха ни кара да се отворим за другите и да споделяме заедно радост и топлина. Това ще открием и на любимия ни Mish Mash Fest – Easter Edition - на 16 и 17 април от 10:00 до 18:00 в Ларгото на София.

Там както винаги ни очаква най-доброто от света на ръчно изработените изделия у нас. Много автори, които са вложи цялата си любов и уникалната си визия във всяко едно творение.

Днес ви представяме творчеството на 6 автора, които ще ви донесат много пролетна топлина и добро настроение.

Барбалена

Зад Барбалена стои страстен любител на историите в картинки - весели истории, истории за смелчаци, за закачливи хитреци, но също мистериозни и страховити истории!

А Барбалена знае, че много често дори баналните сценки от ежедневието са интересни и изпълнени с топлина, обич и онази доброта, която така сгрява сърцето!

Има още...


Three Little Words

Момичетата от града представят Three Little Words - подаръците от сърце. Нашите предукти са начин да признаете чувствата на любов, признателност и благодарност към най-близките си.

Те са и най-добрият начин да се обясните в любов към самия себе си. Цялата ни тематична линия е дело на дизайнерката Антония Вербрюхе, а концепцията на марката е на Косара Чигирева и Левена Лазарова, основателките на Момичетата от града и Mish Mash Fest.

Много те ценя. Много ти благодаря. Много те обичам.

Три малки думички. Кажи ги с подарък.

Three Little Words. Say them with a gift.

Има още...


Издателство „Рибка“

Малко по размер, голямо по душа. „Рибка“ е издателството на децата и техните родители. Основано през 2013 г., когато артистичните съвременни детски книги в България бяха истинска рядкост. Мотивирани изцяло от обичта си към децата, те са постигнали наистина много през годините: изцяло промениха нагласите към детските книги, вдъхновиха много други да тръгнат по техния път, доказаха, че българските деца и родители са много по-осъзнати, интелигентни и будни, отколкото мнозина смятаха!

В каталога на „Рибка“ присъстват заглавия с рекордни тиражи. Техни книги са теми на детски рождени дни и празници. Книгите им са част от общуването между деца и родители, препоръчват се от учители и се ползват от различни специалисти в работата с деца.

Което и заглавие от техния каталог да изберете, може да сте спокойни – децата са в добра компания с книгите на издателство „Рибка“!

Има още...


Pileto

Керамично студио Pileto се намира в сърцето на София. Изработват функционална керамика и порцелан изцяло на ръка, като предлагат висококачествени съдове, които да присъстват в ежедневието на модерните, градски хора.

От сутрешното кафе или чай, през любимата чаша в офиса до вкусната и лека вечеря, поднесена в красива купа или чиния. Всеки модел и форма внасят естетика в ежедневието ни и са внимателно обмислени. Изработени от екологични материали и суровини, които подбират и подготвят сами.


Има още...


Издателство „Каничка“

Те обичат историите, особено тези за деца. Да са красиви, да са щастливи, да са сърцати, с мисли хвърковати, да забавляват, да научават, да успокояват, а защо не и да укротяват! 

Ако една история има смисъл дори само за едно дете, пак ще им е по сърце!

Сред творбите им са: 

-    „Момиче на име октомври“ – разглежда темата за това колко е важна емпатията и как ни влияе. Докато момичето разказвач преминава през живота, без да осъзнава как дори най-малките спомени, разговори и реплики могат да окажат влияние върху големия и непознат свят, героинята от заглавието, Октомври, е винаги там. Докосването до света вече не е само абстрактна идея, а конкретно действие, което разкрива как всичко, което правим, влияе на света около нас.

 -   „Миранда, кралицата на счупените играчки“ – една история , която засяга темата за липсващите ценности в днешното консуматорско общество. Тази детска книга ни подарява и един безкрайно необходим поглед към другия – че макар и често различен от нас, всеки е ценен и съвършен посвоему. И че понякога се налага да изминем път, осеян с обрати, преди всичко да се подреди дори по-добре, отколкото сме си представяли.

Има още...


"Джунджурийки за душата"

"Джунджурийки за душата" с нетърпение ще ви очаква на Mish Mash Fest, за да ви изненада с ръчно изработени играчки за бебета, малки и големи. Всяка джунджурийка е създадена с любов и внимание към детайла, за да донесе усмивка в новия си дом.

Можете да избирате и сред различни полезни аксесоари – чанти, портмонета и несесери в пъстри шарки, които да внесат настроение във вашето ежедневие.