Mish Mash Fest

Аромат и мекота на Mish Mash Fest - Easter Edition

Споделяме с вас 5 автора, чиито изделия ни носят много аромат и мекота. Невероятните им изделия могат да бъдат съвършеният специален подарък за нашите близки. А защо не и за самите нас!

Аромат и мекота на Mish Mash Fest - Easter Edition

Природата е във своя разцвет, докато пролетта обгръща града със своите жизнени аромати. Носи ни надежда за повече добрина и усмивки. Прекрасни аромати и нежност ще откриете и на Mish Mash Fest – Easter Edition.

На 16 и 17 април от 10:00 до 18:00 в Ларгото на София ще можем да срещнем множество автори, които са оставили сърцето си в своите невероятни изделия, които могат да бъдат съвършеният специален подарък за нашите близки. А защо не и за самите нас!

Днес споделяме с вас 5 автора, чиито изделия ни носят много аромат и мекота.

Glim & Glam

Glim & Glam е компания за свещи с изцяло натурален соев восък за съзнателен живот. Продуктите им са съзнателно ръчно изработена на малки партиди, за да бъдат здравословни за тялото, дома и Майката Земя.

Всяка една свещ се излива ръчно в България с натурален растителен восък, което я прави нетоксична и да издържа 30-50% по-дълго от обикновена свещ с парафин. Восъкът, който са избрали, е еко-соя, която не съдържа ГМО, пестициди или хербициди. Соевите зърна са възобновяем източник и восъкът е естествено биоразградим.

Всяка свещ е направена с памучен фитил без олово, който позволява чисто изгаряне в продължение на часове, изпълвайки дома ви с точното количество аромат. Свещите Glim & Glam са приятно допълнение към вашия дом, а след тях остава сладък стъклен буркан за многократна употреба.

Има още...


160 candles

Запознай се с трима луди мечтатели, които са започнали своето приключение в една кухня, заредени с 3000 буркана, малко восък и много желание.

Ароматните свещи, които правят, са вдъхновени от моменти, персонажи, събития и преживявания. Посланията са с пиперлив език, а чувството им за хумор понякога пари.

Всяка свещ е ръчно излята от тях и съдържа 100% соев восък, фитил от естествена дървесина, който пука като запалена камина, и натурални аромати, разработени специално за тях от парфюмерийни къщи във Франция и Испания.

Има още...


Chaika

Направеното с любов ражда доверие. Доверие пламва и от всяка тяхна ароматна свещ. И заухава на стопляща грижа. Истински. Защото енергията на техните ароматни свещи е с напълно естествен извор. Правят ги от соя, която се смесва естествено с олиа и парфюми. Страстно изработват всеки продукт от 100% био соев восък – и със 100% отдаденост. Сливането им разгаря пламък. Пламъкът на истинското. С него Chaika долита и носи уханно слънце. С любов за теб!

Има още...


Dandeliwood

Dandeliwood е български бранд за ръчно изработени и шити на ръка от естествена кожа и дърво чанти и аксесоари за домашния и офис декор, както и аксесоари за ежедневието.

Продуктите им докосват сетивата с уханието на висококачествената италианска естествена кожа, аромата на естественото дърво, което е обработено с естествено байц и завършек на нежен слой пчелен восък.

Стилните чанти и аксесоари за домашния декор стават част от живота ви и ще радват сетивата ви всеки ден.

Има още...


Sitara Silk

За какво всъщност мечтаят жените? За нежна грижа, пълноценна почивка и балансиран живот! Искат да бъдат здрави, красиви и специални, да получават и да даряват любов, да споделят щастие и очарование!

Прегърнете нежността на първокласната естествена коприна като (си) подарите продукт от Sitara Silk - копринени калъфки и деликатни аксесоари за здраве, красота и естетично ежедневие!