Mish Mash Fest

Арт аксесоари и козметика за перфектното лято на Mish Mash Fest

Очилата с дървена рамка са хит за лято 2022, а биокозметиката е не само за ценители, тя е необходимост!

Избрахте ли си слънчеви очила за новия летен сезон? А готови ли сте с козметиката за нежната кожа за изгарящите лъчи? Всичко това на едно място може да намери всяка взискателна дама (и не само) на Mish Mash Fest Summer edition този уикенд - 4 и 5 юни на площад "Славейков" в столицата.

Грабвайте доброто настроение, а ако още го нямате, елате при нас да се вдъхновите, да сверите часовника си, а може да си купите и нов според летния тренд на 2022!

MD Infinity wood

MD Infinity wood е марка ръчно изработени екологични дървени часовници и слънчеви очила. Открояват се с високо качество, неповторим дизайн и разумни цени. Брандът предлага оригинални продукти директно от производителя, така че цените са едни от най-добрите на пазара.

Доброто обслужване за намирането на най-добрия модел за всяко лице, както и високото качество на продуктите са запазена марка за MD Infinity wood.

Каузата пък е ,,Купи и засади'' - чрез нея всеки закупил от продуктите на бранда, ще спомогне за засаждането на едно дърво, на което ще бъде отбелязан купувача при неговото засаждане.

Още за бранда, вижте тук: 


Трето колело

“Трето колело” е бранд, който подкрепя и разпространява българската култура, като създава продукти, вдъхновени от нея. Зад идеята стоят трима млади и амбициозни българи: една двойка - Гери и Цецо и техния най-добър приятел – Вальо, откъдето идва и името на бранда - “Трето колело”.

Мотото "Вземи си култура, носи я със себе си!" събира много под шапката си: на Миш маш феста ще бъдат представени селекция от продукти - най-популярните дизайни за летните месеци и нови предложения. Посетителите ще имат избор между вечни класики в българското кино, литература и музика, подходящи за лятото на 2022г.

Още за бранда, вижте тук: tretokolelo.com


Subh Cosmetics

Subh Cosmetics са малка българска бутикова фирма, чиято цел е да създава качествени бутикови продукти за здрава и красива кожа! На санскрит Subh означава красота. Формулите на повечето продукти са разработени от научен работник от БАН и новите и традиционните вече продукти са харесвани и оценявани от ценителите. 

За създаването на продуктите Шуб, са използвани суровини и екстракти основно от български сладководни водорасли и българска роза дамасцена. В правилните формули те могат да се използват за: хидратация, намаляване на нежелана пигментация, стимулиране синтеза на колаген и еластин, превенция на бръчките, потискане на възпалителни процеси като акне и розацея, ускоряване кожното заздравяване след повърхностни рани и леки изгаряния, включително слънчево изгаряне, избледняване на белези, при чувствителна кожа, за стимулиране растежа на косата, за предпазване на кожата от вредните ефекти на градското замърсяване и за подпомагане баланса на кожния микробиом.

Ако ви спечелихме интереса:


MyLavanda

MyLavanda e семейна компания, отдадена на устойчиво производство на козметика и една сбъдната мечта! На Mish Mash Fest - Summer edition ще представят колекция натурални сапуни, заредени с много лятно настроение и емоции, които усмихват.

Формулите са фино балансирани и изградени чрез комбиниране на знания от етноботаниката и съвременни научни изследвания. С богата гама от подхранващи растителни масла, екстракти, биологично активни молекули, етерични масла, глини и морски соли, сапуните са част от изключително чиста козметика, изцяло носеща жизнената силата на природата.

Още за ароматната марка сапуни: