Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Да се погрижим за кожата си с внимание и любов!

Да се погрижим за кожата си с внимание и любов!

Снимки: Марияна Петрова/ mamuri photography

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Този уикенд предстои да се случи нашият дългоочакван коледен Mish Mash Fest, на който ще ви срещнем и с ароматните, изцяло натурални продукти на Miyava.

Те ни съветват да се грижим се с внимание и любов за кожата си, тъй като тя пропуска частици от това, с което я третираме.

Затова натуралните им сапуни са с изцяло чист състав, богат на етерични и базови масла - перфектното решение за зимните месеци.

Всичко при тях се различава от масово произведените продукти заради специалните рецепти, които обогатяват и развиват постоянно, за да се поддържа интересната натурална гама от сапуни. Продуктите им не са тествани върху животни и са екологично чисти, много от тях са и веган. 

За повядайте на Mish Mash Fest – Christmas is coming за да разгледате техните ароматни предложения. Той ще се проведе на 8 и 9 декември в Атриума на Сердика Офиси на бул. „Ситняково“ 48 от 10 до 19 ч.

 

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...