Mish Mash Fest

Елате на първия Чудовищен фест и опитайте B.Yond

B. Yond ви очаква на 28 и 29 октомври на Чудовищен фест – ул. Владайска река 2.

С радост и нетърпение ви каним на специалното издание на Mish Mash Fest - Чудовищен фест, където в интересна и различна обстановка ще отбележим Хелоуин тази година. Подготвили сме ви наситена и вълнуваща програма, като част от приключението за посетители ще бъде срещата с екипа на B. Yond.

B. Yond е перфектната алтернатива на стандартния чипс, приготвен по специална технология на „попване“. Кафявите оризови зърна се слагат в кръгла форма и се подлагат на висока температура и налягане, което ги кара да се раздуят и да се оформят плътно, образувайки текстура, подобна на пуканките. Ммм!

B. Yond е известен с разнообразната си гама от вкусове и посетителите на Чудовищен фест ще имат шанса да пробват всички различни хрупкави изкушения. Оризовият чипс е умело направен, за да засити глада, като същевременно оставя уникално усещане за лекота.

А и партитата за Хелоуин са още по-незабравими с оризовия чипс B.Yond. Фестивалът предоставя идеалната възможност да опитате различните вкусове на оризов чипс и да ги споделите с приятели и семейство. Хрупкавостта на чипса, съчетана с уникалните вкусове, ще направят едно незабравимо изживяване на Хелоуин. Оризовият чипс е идеален за похапване, докато се наслаждавате на празника и може да се използва като закуска за друг тип парти или бърза хапка в движение.

Едно от най-вълнуващите неща B.Yond оризов чипс е разнообразието от уникални и вкусни вкусове, предлагани от цял ​​свят - Cheddar & Tomato, Sea Salt, pepper and lime, Salsa Paprika, Nordic chive and sour cream, Texas BBQ.

Екипа на B.Yond в подготвил и страхотен Хелоуин декор, на който всеки посетител може да се снима и да участва за спечелване на награди. Повече за условието на играта може да видите в Инстаграм профила на марката.

B. Yond ви очаква на 28 и 29 октомври на Чудовищен фест – ул. Владайска река 2.