Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Големи книжки за малки човечета

Големи книжки за малки човечета

Снимки: Издателство "Рибка"

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

На коледното издание на Mish Mash Fest ще ни гостува и един много специален участник, който е посветил своята работа на най-малките читатели. Това е издателство "Рибка" - малко по размер, но голямо по душа, издателството на децата и техните родители.

Тяхна основна цел е да помагат на родителите да осигуряват на децата си артистични, красиви, интересни и остроумни книжки. По този начин българските деца се докосват до истинското изкуство и повишават способността си да го разбират. Защото ще могат да го държат в ръцете си и да го разлистват, колкото си искат.

"Рибка" издава книги за деца на възраст от 0 до 12 години. Авторски книги, които са не само интересни и красиви, но и носят в себе си по-голяма идея.

Заповядайте на Mish Mash Fest - Christmas is coming, за да изберете хубава книжка за своето дете! Той ще се проведе на 8 и 9 декември в Атриума на Сердика Офиси на бул. "Ситняково" 48 от 10 до 19 ч.

 

Кристина обича да излиза на среща с града. Да върви дълго пеша, да открива нови интересни места и барове, да завива по малки цветни улички и да се любува на красивата архитектура в столицата. Друго нейно описание, за което приятел й подсказва, е „пресушителката на морето, преброителката на песъчинките“, защото най-спокойна, щастлива и вечна се чувства, когато е близо до морския бряг...