Mish Mash Fest

Грижа за косата на Mish Mash Fest – Summer Edition

Освен стилни аксесоари, вкусни изкушения и оригинални подаръци, ще можем да открием и грижа за себе си. Добрата новина е, че на предстоящото издание Mish Mash Fest – Summer Edition ще можем да открием продуктите на експертите в грижата за косата - Revalid.

Вече нямаме търпение за специалното лятно, цветно и слънчево издание на Mish Mash Fest - Summer Edition на 4 и 5 юни на любимо място - площад Славейков, за да се заредим с положително настроение и да открием дълго търсени находки, направени с любов! Освен стилни аксесоари, вкусни изкушения и оригинални подаръци, ще можем да открием и грижа за себе си. Добрата новина е, че на предстоящото издание Mish Mash Fest – Summer Edition ще можем да открием продуктите на експертите в грижата за косата - Revalid.

 

Добре е да знаем, че както кремовете против стареене на кожата на лицето и тялото са неизменна част от ежедневието ни, така и скалпът през летния сезон има нужда от допълнителна грижа. Вредните въздействия от външни фактори като UV лъчение и замърсяването на въздуха, за които е известно, че ускоряват процеса на стареене, е важно да бъдат взети предвид, когато избираме продукти за скалпа. Серията анти-ейджинг на Revalid e разработена с иновативна формула срещу изтъняваща и старееща коса.

Новата линия против стареене от Revalid защитава скалпа от преждевременно стареене, спомага за поддържане на жизнеността и обема на косата, като едновременно с това се грижи за здравината и еластичността на косъма.

По време на фестивала ще има търговски представител на марката и всеки посетител ще може да получи на място адекватни съвети относно продуктите и тяхното използване. Освен това ще открием продуктите на промоционални цени и първите клиенти ще получат подаръци при покупка! Върнете на косата си младежкия ѝ вид и дайте поле на своето въображение на Mish Mash Fest, като се погрижите за естествената си красота, която да ви следва уверено по петите!