Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Ива Ралчева и нейните уникални украшения

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

За Ива Ралчева създаването на бижута е за свободното й време, но нека това не ви подвежда – нейната марка IR Jewelry e една от най-интересните в момента. Срещнахме ви с нея за пръв път на Mish Mash Fest миналата година. Строителен инженер по образование, Ива намира креативния си център сред природата и как да отнася със себе си късчета от нея след всяка разходка.

Всяко нещо, което създава, е уникално, защото няма две еднакви парченца, намерени на морския бряг или по планинските пътеки, горите или около речните потоци. Ива няма и готова формула, по която създава тези украшения – води се от интуицията си, нагласата и настроението си. И така всяко нещо се оказва лично и със свой характер.

Бижутата IR Jewelry са предварително почистени, обработени с лак и при необходимост полирани на места. Материалът за телта и пластините е алпака (сплав от мед, цинк и никел, със съдържание на никел най-малко 5%), а при направата на обеците е използвана и стоматологична тел.       

Всичко това е изключително интересно и можете да го видите на живо този уикенд (8 и 9 декември) на Mish Mash Fest – Christmas is coming, който ще се проведе на ново разкошно място – Атриумът на Сердика Офиси на бул. „Ситняково“ 48. Заповядайте! 

 

 

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.