Mish Mash Fest

Изкушенията в лятното издание на Mish Mash Fest

Mish Mash Fest – Summer Edition

Изкушенията в лятното издание на Mish Mash Fest

Снимка: Gelateria Naturale

В разцъфтелия и слънчев юли имаме удоволствието да ви поканим на Mish Mash Fest – Summer Edition.

Летният ни фест отново ще събере на едно място пъстрите произведения на най-добрите български творци и дизайнери.

На 4 и 5 юли в парк "Заимов" от 10 до 19 часа ще бъде много весело и красиво. Очаква ни слънчев празник за приятели, лятно зареждане с емоции и новости от колекциите на нашите талантливи автори.

Входът е свободен, елате и доведете всички свои приятели! Носете само доброто си настроение на този шарен и усмихнат празник на таланта и добрия вкус!

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2020 г.

А сега ви представяме нашите супер талантливи участници, които вече нямат търпение да се срещнем на живо!

 

Kolichka bar

Kolichka bar е първата у нас автентична концепция за професионално и мобилно приготвяне на кафе. А ние винаги се радваме да ни гостува тяхната страхотна количка с ретро дизайн.

Екипът вече е достигнал момента, в който да приготвят за своите клиенти еспресо от най-добрите кафе зърна в цял свят, ръчно брани от селектирани ферми в Сао Пауло, Бразилия. Кафето е оценено от световни кафе специалисти с 87 от максимални 100 точки. И се изпича тук, в България, непосредствено преди да бъде направено за вас, за да може да се насладите максимално на аромата и вкусовите му качества!

И още...


Gelateria Naturale

На феста ще можете да опитате и от любимия ни натурален сладолед, приготвен от Gelateria Naturale. Те посвещават много време на намирането на точната формула, смесват италианските традиции с българските, за да ни предложат първия изцяло натурален, неиндустриален сладолед в България, а това значи само мляко, животинска сметана, нерафинирана захар и домашни яйца.

От Gelateria Naturale гарантират, че в техния сладолед няма консерванти, оцветители, хидрогенирани мазнини и палмово олио. Отказват да работят и с готови плодови смеси и са горди, че над 90% от състава на сладоледа им е от българско органично земеделие.

А този уикенд ще предложат четири уникални вкуса от своя 100% натурален сладолед!