Mish Mash Fest

Изпращаме лятото с Johnnie Blonde и Mish Mash Fest

Очакваме ви с Johnnie Blonde на Mish Mash Fest, за да отпием от хубавите моменти заедно! 

Изпращаме лятото с Johnnie Blonde и Mish Mash Fest

Любимата ни жълта бутилка на Johnnie Blonde отново ще бъде част от предстоящото есенно издание на не по-малко любимия ни Mish Mash Fest, който ще се проведе на 10 и 11 септември. Локацията на фестивала също е любима на всички, а именно - площад Славейков в сърцето на София.

В специалния кът на Johnnie Blonde ще можете да опитате от двата култови хайбола с Johnnie Bloonde – Johnnie & Lemonade и London Sour. Адско удоволствие в чаша! Не забравяйте, че изпращаме лятото заедно и посрещаме есента- такава е и мисията на Mish Mash Fest - Autumn edition.

Това ще се случи в лежерни есенен уикенд на 10 и 11 септември на най-красивия градски площад в София. Присъединете се към празника на най-добрите хендмейд артисти в България, за да потърсим вдъхновение в новите им колекции с чаша вкусен Johnnie Blonde коктейл в ръка.

Johnnie Blonde е иновативен уиски бленд от семейството на легендарното Johnnie Walker. Отлежавал е в бъчви от американски бърбън, на което се дължи характерната му сладост. Подправен с нотки на ванилия и горски плодове - Johnnie Blonde оставя приятен послевкус на подправки. Именно това го прави толкова подходящ за коктейли, независимо дали са свежи летни миксове или топли зимни напитки. Сега, разбира се, идва ред на летните вариации. 

Очакваме ви, за да отпием от хубавите моменти заедно!