Mish Mash Fest

Lakrids by Bülow за първи път на Mish Mash Fest!

Празнуваме настъпването на дълго чаканата пролет подобаващо с Lakrids by Bülow! Датският бранд за бонбони от гурме лакриц умело предизвиква сетивата и ни кани да се впуснем в неповторимо сладко изкушение през предстоящите топли дни. Сега, освен в бутика за лакрицови бонбони на Lakrids by Bülow, който се намира в The Mall, можете да дегустирате уникалните вкусове на Скандинавието и на Mish Mash Fest - Easter Edition.

По време на изложението на щанда на датския бранд ще откриете уникални по вкуса си сладки изкушения, сред които лакриц с млечен, бял, черен и дулсе де лече шоколад в комбинации с различни плодови и сезонни аромати. На място ще можете да дегустирате на воля както по-стандартни комбинации от сладък лакриц, обвит във фин млечен или бял шоколад, така и по-нетрадиционни и провокативни варианти на лакриц с дулсе де лече шоколад, бял шоколад и нишадър или млечен шоколад с опушен черен пипер и сол.

Сред супер свежите предложения от Lakrids by Bülow срещаме пленяващи комбинации от сладък лакриц с бял шоколад, гарниран прелестно с ягоди и смената или с ароматна маракуя. А също и вдъхновени от предстоящите великденски празници сладък лакриц с хрупкав карамел или солен лакриц с бял шоколад и сладък банан, чиито цветове напомнят черупката на яйце и идват в специални кутии с яйцевидни форми.

Така че далеч не е случайно, че този толкова различен и очарователен датски бранд за гурме лакриц, основан през 2007 г., e в България от 5 месеца, но може с гордост да се похвали с факта, че с всеки изминал ден семейството от любители на лакриц у нас се разраства все повече и повече. Именно това е и мисията на основателя на марката Йохан Бюлоу – да покани повече хора по света на обикнат лакрица. Затова от Lakrids by Bülow Ви очакват този уикенд на Mish Mash Fest - Easter Edition, за да Ви пленят с уникалните си сладки изделия, сътворени ръчно от майстори-сладкари във фабриката им в Копенхаген!

 

С подкрепата на Lakrids by Bülow