Mish Mash Fest

Луксозната българска козметика на Mish Mash Fest Easter Edition

Mish Mash Fest Easter Edition ще се проведе на Лазаровден и Цветница на Ларгото пред Президентството

Луксозната българска козметика на Mish Mash Fest Easter Edition

Снrмка: Sass Beauty

Измежду цъфналите дръвчета и раззеленяващата се природа на април, Великденското издание на Mish Mash Fest Easter Edition събира най-колоритните творци, от които да купим красиви предмети и глезотийки за сетивата. Вдъхновението от естетиката и ръчно изработените продукти имат особен положителен заряд, който винаги предпочитаме пред масовата стока.

Ето 4 марки, които предлагат качествени луксозни продукти на феста, навръх Лазаровден и Цветница на Ларгото пред Президентството: 

Saff Beauty

Галещи текстури предлагат от Saff Beauty и гарантират, че всеки ще се влюби в качеството на техните продукти! За великденското издание на Миш-маш фест са подготвили козметични продукти, в които е въплътена енергията на раждането на цветята.

За всички посетители на феста Saff Beauty предлагат неустоими намаления на всички козметични продукти и чудни подаръчни комплекти!

Оставете се на Saff Beauty да Ви завладее с пленяващи аромати, гарантиран ефект и усещане за лукс. Поглезете себе си или любим човек, разкривайки луксозната трансформация на кожата, защото всяка капка е концентрирана енергия за осезаемо по-млада, обновена и зашеметяващо сияйна кожа.

Още за марката вижте тук:


High Up Socks

High Up Socks е онлайн магазин за атрактивни и качествени чорапи, които доставят на българския пазар най-актуалните, качествени и интересни чорапи. Мисията на чорапите отдавна не е само да топлят краката ни. Красивите чорапи са аксесоар, който допълва ежедневната ни визия, внася настроение, излъчва послание или акцентира стила ни.

Марката High Up Socks предлага точно такива чорапи, които не остават незабелязани. Модели има за всички възрасти с изключителен дизайн и комфорт, понякога дори могат да дадат послание, намигване или просто търсената доза настроение!

Забавлявайте се онлайн с чорапите на High Up Socks


MyLavanda

MyLavanda e семейна компания, отдадена на устойчивото производство на натурална козметика. За великденското издание на Mish Mash Fest Easter Edition ще представят пролетната визия на колекцията сапуни “Elementa Terrae”, посветена на четирите природни елемента.

Създадените формули са фино балансирани чрез комбиниране на знания от етноботаниката и съвременни научни изследвания. Марката използва богата гама от подхранващи растителни масла, екстракти, биологично активни молекули, етерични масла, глини и морски соли, за да създаде изключително чиста козметика, изцяло носеща жизнената силата на природата.

MyLavanda е и тук:


City Cocoon

City Cocoon е българска марка за козметични продукти за лице и тяло, а от скоро предлагат и продукти за коса. Те са красиви и полезни, с чисти съставки и вълшебни аромати.

Новото от Citycocoon са два страхотни безсулфатни шампоана, които измиват ефективно, щадящи са за скалпа и съхраняват цвета на боядисаната коса. Създали са и формула от натурални, леки, подхранващи и добре балансирани компоненти.

Mish Mash Fest Easter Edition се провежда със съдействието на отдел "Култура" на Столична община и Регионалния исторически музей на София.